Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Τι θα γίνει με τον γάμο τους

Το ερωτευμένο ζευγάρι ετοιμάζεται να ζήσει ακόμα μία ξεχωριστή στιγμή!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Τι θα γίνει με τον γάμο τους

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά σε λίγο καιρό, με την παρουσιάστρια να διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να υπήρχε έντονη φημολογία σχετικά με την εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας, ωστόσο εκείνη αποφάσισε να το ανακοινώσει επίσημα πριν λίγα εικοσιτετράωρα, δημοσιεύοντας τις πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Τα ευχάριστα νέα δεν σταματούν, όμως, εδώ για το αγαπημένο ζευγάρι, αφού έχει ξεκινήσει να κάνει σχέδια και για τον γάμο του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στη Real Life, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος πρόκειται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους λίγο πριν έρθει στη ζωή το μωράκι τους. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια προβλέπεται να γεννήσει κοντά στα Χριστούγεννα, συνεπώς ο γάμος τους θα προηγηθεί.




Το ζευγάρι επιθυμεί να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου έχοντας στο πλευρό του συγγενείς και αγαπημένους φίλους, συνεπώς το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί σε στενό κύκλο. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, που μετρούν ήδη δύο χρόνια σχέσης, ετοιμάζονται να ανοίξουν ένα νέο και πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή τους.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY