Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Παντρεύτηκε χθες μυστικά με τον Βασίλη Σταθοκοστόπουλο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος επισημοποίησαν τη σχέση τους.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Παντρεύτηκε χθες μυστικά με τον Βασίλη Σταθοκοστόπουλο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παντρεύτηκαν μυστικά, το απόγευμα της Κυριακής, στο δημαρχείο της Βούλας. Το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Η μοναδική φωτογραφία από τον γάμο του ζευγαριού προβλήθηκε αποκλειστικά από το Happy Day.

Οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τους 10, καθώς το ζευγάρι ήθελε απόλυτη μυστικότητα. Ο γάμος έγινε στις 5 το απόγευμα και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φορούσε νυφικό της Σήλιας Κριθαριώτη.




Τον γάμο τέλεσε ο Δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο οποίος μίλησε ζωντανά στο Happy Day το πρωί της Δευτέρας και αποκάλυψε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συγκινήθηκε κατά τη διάρκεια της τελετής και ότι οι δυο τους σκοπεύουν να παντρευτούν και με θρησκευτικό γάμο μετά τη γέννηση του παιδιού τους.

Όπως αποκάλυψε επίσης ο κ. Κωνσταντέλλος, ο ένας μάρτυρας από την πλευρά του γαμπρού ήταν ο πατέρας του, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και από την πλευρά της νύφης μια καλή φίλη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Μετά το τέλος του γάμου ακολούθησε οικογενειακό τραπέζι σε γνωστό εστιατόριο της παραλιακής.




Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY