Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Κόνι Μεταξά: Πώς απάντησε στα σχόλια που λαμβάνει περί εγκυμοσύνης;

Το ξέσπασμά της στα social media μετά τις φήμες για την εγκυμοσύνη της!

Κόνι Μεταξά: Πώς απάντησε στα σχόλια που λαμβάνει περί εγκυμοσύνης;

H Κόνι Μεταξά είναι λάτρης των social media και συνεχώς μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, η τραγουδίστρια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα βίντεο που τη βλέπουμε να χορεύει φορώντας ένα δίχρωμο στενό μίνι strapless φόρεμα, το οποίο έκανε πολλούς από τους διαδικτυακούς της φίλους να πιστέψουν πως μπορεί να είναι έγκυος.

Μάλιστα, πολλοί από τους followers της τής έστειλαν μήνυμα για να την ρωτήσουν αν έγκυος, ενώ κάποιοι από αυτούς της έγραψαν και τις ευχές τους.

Mέσω δύο νέων αναρτήσεων που έκανε πριν από λίγη ώρα στο Instagram, η Κόνι Μεταξά έδωσε τη δική της απάντηση, λέγοντας φανερά ενοχλημένη: «Πώς πιστεύετε νιώθει μια γυναίκα όταν τη ρωτάνε αν είναι έγκυος ή απλά χοντρή;» ενώ συμπλήρωσε: «Εσύ θα ήθελες να σε ρωτούν αυτό το πράγμα συνέχεια;».

Το βράδυ της Παρασκευής (30/9) η τραγουδίστρια έδωσε το παρών σε event που έγινε στην Αθήνα και έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και την Πένυ Καβέτσου. Η ίδια μίλησε -μεταξύ άλλων- για τα νέα επαγγελματικά της βήματα, ενώ ανέφερε ότι την ενοχλεί ιδιαίτερα όταν οι δημοσιογράφοι τη ρωτάνε συνεχώς αν πρόκειται να κάνει παιδί, καθώς αποτελεί ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα.

«Με ενοχλεί αυτή ερώτηση (για το αν θα κάνει παιδία). Πιστεύω ότι μια γυναίκα αυτό το σημείο είναι πολύ ευαίσθητο. Μπορεί να έχει ονειρευτεί μια ζωή τα παιδιά, να είναι μεγάλη και να μην έχει σύντροφο ή να έχει βρει τον άνθρωπό της και να μην μπορεί να κάνει ή να μη θέλει να κάνει καθόλου.

Αυτό είναι το ένα προσωπικό, πολύ προσωπικό βιολογικά και ψυχολογικά πράγμα που δεν πρέπει να ρωτάμε τις γυναίκες. Αυτές οι ερωτήσεις πρέπει να σταματήσουν, γιατί κάποιες γυναίκες και άντρες τους πληγώνει πολύ. Είναι ένα θέμα πολύ ευαίσθητο».




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY