Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Κλέλια Ανδριολάτου – Εμμανουήλ Καραλής: Είναι μαζί; (Βίντεο)

Η νέα μούσα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και ο 4ος Ολυμπιονίκης του Τόκιο κάνουν μαζί διακοπές!

Κλέλια Ανδριολάτου – Εμμανουήλ Καραλής: Είναι μαζί; (Βίντεο)

Φίλοι ή κάτι περισσότερο;

Η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Εμμανουήλ Καραλής «μαρτύρησαν» τις κοινές τους διακοπές στα ελληνικά νησιά, μετά την ολοκλήρωση των πρώτων γυρισμάτων του νεαρού μοντέλου και ηθοποιού για τη νέα σειρά «Ο Δάσκαλος» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και ο Έλληνας πρωταθλητής μετά την εκπληκτική του παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Τα βίντεο προέρχονται από τις ιστορίες που δημοσίευσαν στο Instagram, όπου βλέπουμε να απολαμβάνουν το απογευματινό τους μπάνιο παρέα με την οικογένεια του αθλητή.

Δείτε το βίντεο

Κλέλια Ανδριολάτου: Η νέα μούσα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει ύστερα από σχεδόν 10 χρόνια απουσίας από την τηλεόραση έχοντας στο πλευρό του τη νέα μούσα του που δεν είναι άλλη από την Κλέλια Ανδριολάτου.

Την 25χρονη ηθοποιό θα τη δούμε σε ρόλο μαθήτριας στη νέα σειρά με τίτλο «Ο δάσκαλος». Σύμφωνα με το σενάριο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα υποδύεται έναν παντρεμένο δάσκαλο μουσικής ο οποίος διορίζεται σε ένα σχολείο ενός μικρού νησιού.

Ο γάμος του κλονίζεται όταν γοητεύεται από μια μαθήτρια της Τρίτης Λυκείου η οποία θα βάλει φωτιά στη ζωή του, τον ρόλο δηλαδή που θα ενσαρκώσει η Κλέλια Ανδριολάτου.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY