Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

«Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του…», το σχόλιο του Νίκου Κοκλώνη για τον βιασμό 24χρονης στη Θεσσαλονίκη

Μεταξύ των δημόσιων προσώπων που τοποθετήθηκαν για την υπόθεση ήταν και ο Νίκος Κοκλώνης.

«Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του…», το σχόλιο του Νίκου Κοκλώνη για τον βιασμό 24χρονης στη Θεσσαλονίκη

Από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως γνωστούς λογαριασμούς στο Instagram και το Twitter, πήρε διαστάσεις καταγγελία για βιασμό στη Θεσσαλονίκη, η οποία μέχρι τότε είχε περάσει στα ψιλά γράμματα του τοπικού Τύπου.

Το ενημερωτικό δελτίο της αστυνομίας που εστάλη την δεύτερη ημέρα του νέου χρόνου έγραφε πως τα ξημερώματα της 2ας Ιανουαρίου συνελήφθη 27χρονος για καταγγελλόμενο βιασμό σε βάρος μιας 24χρονης γυναίκας.

Με αναρτήσεις σε λογαριασμούς στα social media, μεταξύ των οποίων του Ηλία Γκιώνη που είχε αποκαλύψει την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ξετυλίχθηκε ένα πλήθος κατηγοριών που αναφέρει πως πίσω από τον καταγγελλόμενο βιασμό βρίσκεται ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε ακριβό ξενοδοχείο της δυτικής Θεσσαλονίκης στο οποίο παρευρέθηκαν γνωστά ονόματα επιχειρηματιών Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ των δημόσιων προσώπων που τοποθετήθηκαν για την υπόθεση ήταν και ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος έγραψε στο Twitter: «Είμαστε στην εποχή ευτυχώς που ο κόσμος δεν φοβάται πια να μιλήσει για όσα του συμβαίνουν. Ο ένας στηρίζει τον άλλον. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του…»!

Δείτε την ανάρτηση του γνωστού επιχειρηματία και παρουσιαστή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY