Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Κατερίνα Δαλάκα – Δημήτρης Φιντιρίκος: Χώρισαν ξανά λίγο πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος τράβηξαν ξανά χωριστούς δρόμους. Ο ρόλος του Survivor στον χωρισμό τους.

Κατερίνα Δαλάκα – Δημήτρης Φιντιρίκος: Χώρισαν ξανά λίγο πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο

Μαύρα σύννεφα φαίνεται πως σκέπασαν τη σχέση της Κατερίνας Δαλάκα με τον Δημήτρη Φιντιρίκο, καθώς χώρισαν ξανά λίγες ημέρες πριν αναχωρήσει εκείνη για τον Άγιο Δομίνικο.

Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο ζευγάρι μας έχει συνηθίσει στους χωρισμούς και τις επανασυνδέσεις, ωστόσο αυτή τη φορά αιτία στάθηκε η συμμετοχή εκείνης στο Survivor All Star, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στο «Πρωινό μας».




Μπορεί μέσα στο Σαββατοκύριακο να κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από κοινή έξοδο του ζευγαριού σε νυχτερινό κέντρο, ωστόσο αυτές έχουν τραβηχτεί δύο εβδομάδες πριν, όταν το ζευγάρι ήταν μαζί.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε πως οι δυο τους επρόκειτο να ταξιδέψουν στον Παναμά για έναν γάμο φίλων, όμως τελευταία στιγμή το εισιτήριο της Κατερίνας Δαλάκα ακυρώθηκε.




Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το τελευταίο διάστημα υπήρχε μία ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι σχετικά με τη συμμετοχή της αθλήτριας στο reality επιβίωσης, μιας και ο επιχειρηματίας δεν επιθυμούσε να πάει ξανά στον Άγιο Δομίνικο. Η Κατερίνα Δαλάκα επέμεινε στην απόφασή της, με αποτέλεσμα οι δυο τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY