Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Η Καρολίνα Καλύβα παντρεύεται έτσι ξαφνικά!

Φίλησε τον Πρίαμο, απάτησε τον Μπο & τώρα «παντρεύεται» τραγουδιστή; Το προσκλητήριo γάμου της Καρολίνας Καλύβα

Η Καρολίνα Καλύβα παντρεύεται έτσι ξαφνικά!

Πάλι χτυπάνε… καμπάνες για την Καρολίνα Καλύβα. Αυτή τη φορά μάλιστα είναι και γαμήλιες!

Απόδειξη; Το προσκλητήριο για τον γάμο «βόμβα» της όμορφης πρώην παίκτριας του «Survivor» που έφτασε στα χέρια μας, προκαλώντας μας τεράστια έκπληξη, καθώς δεν ήταν γνωστό πως η ίδια βρίσκεται σε καινούργια (και μάλιστα τόσο σοβαρή) σχέση!

Κι όμως, η όμορφη pilates instructor, η οποία συστήθηκε στο κοινό του reality επιβίωσης το 2021 καταφέρνοντας να φτάσει τότε κοντά στον τελικό, ντύνεται νυφούλα, και μάλιστα σε χρόνο dt, στο πλευρό του ανερχόμενου λαϊκού τραγουδιστή Βασίλη Οικονόμου.




«Ετσι ξαφνικά, έτσι μαγικά, έτσι ονειρικά, σας καλούμε στην πιο χαρούμενη στιγμή της ζωής μας, στο πιο ερωτικό τραγούδι, τον γάμο μας!» γράφει η πρόσκληση για τον γάμο «βόμβα», στην οποία αναφέρονται και οι κουμπάροι του ζευγαριού: Γιώργος Ευσταθίου και Νίκος Παπαδόπουλος.

Το μυστήριο, όπως διαβάζουμε στο προσκλητήριο, θα τελεστεί την ερχόμενη Δευτέρα 3 Απριλίου στο Περιστέρι, στις 17.00, με τους καλεσμένους να λαμβάνουν την ακριβή τοποθεσία με προσωπικό μήνυμα στα κινητά τους. Πρόκειται για μια τακτική που ακολουθούν γενικότερα πολλοί celebrities όταν επιθυμούν να μη διαρρεύσουν εικόνες από τέτοιες πολύ ευτυχισμένες πλην όμως και πολύ προσωπικές τους στιγμές. Αυτό ισχύει, καθώς φαίνεται, και για την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, η οποία απασχόλησε φέτος πολύ έντονα τα μέσα ενημέρωσης και (προφανώς!) θέλει να αποφύγει την υπερβολική δημοσιότητα στη συγκεκριμένη περίσταση.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY