Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

«Γελάω που σοκάρεστε! Εγώ με αυτές τις λέξεις μεγάλωσα»: Ο Καπουτζίδης καταδικάζει τον Μπέο για τις δηλώσεις του

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου για τους ομοφυλόφιλους που προκάλεσαν την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου.

«Γελάω που σοκάρεστε! Εγώ με αυτές τις λέξεις μεγάλωσα»: Ο Καπουτζίδης καταδικάζει τον Μπέο για τις δηλώσεις του

Μετά το δημόσιο ξέσπασμά του που έγινε viral, ο Γιώργος Καπουτζίδης έδωσε συνέντευξη και σχολίασε τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου αλλά και την τοποθέτηση του Θάνου Πλεύρη μέσω social media.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για τις τεράστιες δυσκολίες και τα εμπόδια των ΛΟΑΤΚΙ+ γονιών και των παιδιών τους.

Καπουτζίδης για Μπέο: “Γελάω που σοκάρεστε. Για ένα γκέι παιδί αυτές οι λέξεις είναι η καθημερινότητά του”

“Εγώ γελάω που σοκάρεστε με αυτά που λέει ο Μπέος. Για ένα γκέι παιδί αυτές οι λέξεις είναι η καθημερινότητά του, με αυτό έζησα σε όλη μου την παιδική και εφηβική ηλικία και έκανα υπομονή. Απορώ πως δεν το ξέρετε.

Ατομικά κάποιοι άνθρωποι έχουν κάνει μεγάλη βελτίωση. Τις εκφράσεις του Μπέου και εσείς μπορεί να τις έχετε χρησιμοποιήσει. Κάποιοι βγήκαν να το στρογγυλεύσουν.

Ο κ. Πλεύρης είπε ότι οικογένεια είναι μία μαμά και ένας μπαμπάς. Καταλαβαίνετε πόσο προσβλητική δήλωση είναι αυτή και μάλιστα από υπουργό Υγείας; Είναι σαν να λέει στις οικογένειες αυτές ότι δεν είστε οικογένειες. Είναι σαν να λέει στις μητέρες που μεγαλώνουν τα παιδιά τους μόνες τους ότι είστε λειψές, στους πατεράδες που μεγαλώνουν τα παιδιά τους μόνοι τους ότι είναι λειψοί, ότι είστε κάτι λιγότερο. Δεν το είπε κάποιος πανελίστας.

Συζητάμε αν θα κάνει ο Τάιλερ με τον Κασσελάκη παιδί. Δεν είναι αυτό το θέμα. Εδώ υπάρχουν παιδιά υπαρκτά, είναι μια τελείως θεωρητική συζήτηση. Δεν νοιάζεστε για τα παιδιά που υπάρχουν και νοιάζεστε πώς θα πούμε τον Ηλία και τον Απόλλωνα; Τόσο ευαίσθητοι;” είπε μεταξύ άλλων στο talkradio.

“Υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν χαρτιά”, είπε, περιγράφοντας ότι την κηδεμονία στα ομόφυλα ζευγάρια την έχει μόνο ο ένας γονιός, ενώ στον άλλον “δεν επιτρέπεται να συνοδεύσει το παιδί του στον γιατρό, ούτε να το δει στο νοσοκομείο”.

“Τα παιδιά, τα ανθρώπινα δικαιώματα, οι γονείς, οι οικογένειες, η αγάπη είναι πράγματα τα οποία είναι υπαρκτά και θα έπρεπε να τα τιμούμε”, σχολίασε ο Γιώργος Καπουτζίδης σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν εν έτει 2023 οι ΛΟΑΤΚΙ+ γονείς και τα παιδιά τους.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY