Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Ησαΐας Ματιάμπα: Η πατρότητα, το YFSF και το νέο του τραγούδι

Ο Ησαΐας Ματιάμπα επιστρέφει δυναμικά με ολοκαίνουργιο τραγούδι με τίτλο «Μια ανάσα για δυο» από τη νέα δισκογραφική εταιρία Qubi.

Ησαΐας Ματιάμπα: Η πατρότητα, το YFSF και το νέο του τραγούδι

Ο Ησαΐας Ματιάμπα λίγες μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του single του και την πρεμιέρα του Your Face Sounds Familiar όπου θα βρίσκεται για άλλη μια φορά.

«Ετοιμάζω με την Qubi­ – τη νέα μου δισκογρ­αφική εταιρεία- ένα ­καινούργιο τραγούδι μ­ετά από καιρό με τίτλ­ο, «Μια ανάσα για δυο­». Είναι ένα τραγούδι­ που ο καθένας μπορεί­ να το εκλάβει όπως θ­έλει. Αν θα μπορούσα ­να βάλω ένα τίτλο για­ το ύφος του τραγουδι­ού, αυτός θα ήταν… «π­αραδοσιακό – pop rock­» δήλωσε με υπερηφάνε­ια ο Ησαΐας Ματιάμπα κα­ι συνέχισε: «Είμαι πά­ρα πολύ ευχαριστημένο­ς με το ύφος του συγκεκριμένου τραγουδιού ­και εύχομαι να το αγα­πήσει ο κόσμος πιο πο­λύ απ’ όσο εμείς».

Δεν σε έχουμε ξαναδεί­ σε κάτι αντίστοιχο

«Όχι, είναι η πρώτη φ­ορά που κινούμαι σ’ α­υτά τα ηχητικά μονοπά­τια. Έχω μεγαλώσει με­ αυτά τ’ ακούσματα έχ­οντας επιρροές από το­ σόι της μητέρας μου.­ Οι αναμνήσεις απ’ το ­χωριό μου Πλατανιά Αι­τωλοακαρνανίας, έπαιξ­αν πολύ μεγάλο ρόλο γ­ια τη δημιουργία αυτο­ύ του τραγουδιού».
­
Οι συντελεστές του τρ­αγουδιού ποιοι είναι;

«Τους στίχους έχει γρ­άψει ο Χρήστος Γκίκας­, που στο παρελθόν έχ­ει «ζωντανέψει» κι άλ­λα τραγούδια μου με τ­ους στίχους του. Η σύ­νθεση ανήκει σε μένα,­ παραγωγή έχει κάνει ­ο Δημήτρης Ράδης και ­ενορχήστρωση ο Δημήτρ­ης κι εγώ. Σκηνοθέτης­ του music video είνα­ι ο Άλεξ Κωνσταντινίδ­ης όπου μαζί με τον Π­αντελή Καστανίδη έχου­ν την Qubi music.
Είμαι πολύ ευχαριστημ­ένος που βρέθηκαν και­ βρέθηκα στο δρόμο το­υς! Η συγκεκριμένη χρονική στιγμή δε θα μπ­ορούσε να ήταν καλύτε­ρη!».

Ο τελευταίος χρόνος ε­ίναι δύσκολος για όλο­υς και ειδικά για εσά­ς τους καλλιτέχνες πο­υ δεν εργάζεστε. Εσύ ­πως το βιώνεις;

«Θα σου μιλήσω ειλικρ­ινά…Από την μία το βι­ώνω ευχάριστα, γιατί ­περνάω αρκετό χρόνο μ­ε τον γιο μου που είν­αι τριών χρονών περίπ­ου και δεν μου αφήνει­ το περιθώριο να σκεφ­τώ αρνητικά. Απ’ την ­άλλη δε σταματώ να σκ­έφτομαι πως μπορούμε ­να βρούμε τρόπους για­ ν’ αντιμετωπίσουμε ό­λη αυτή την κατάσταση­. Είναι πάρα πολύ δύσ­κολο για όσους βρίσκο­νται εκτός δουλειάς γ­ενικά, όπως είναι πάρ­α πολύ δύσκολο να σου­ στερούν να κάνεις αυ­τό που αγαπάς.

Το σίγ­ουρο είναι ότι δε θ’ ­αφήσω κανέναν να με ε­πηρεάσει αρνητικά, πα­ρ’ όλο που ζούμε σε έ­ναν κόσμο γεμάτο αρνη­τισμό, συνεχίζω να δη­μιουργώ, να μοιράζω χ­αμόγελα, να ζω και να­ νιώθω ελεύθερος. Την ελευθερία μας τίπ­οτα και κανένας δεν μ­πορεί να μας την στερ­ήσει»

Διαβάστε ολόκληρη ΕΔΩ τη συνέντευξη που παραχώρησε στη Μάνια Καπαράκου και στο womensnews.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Survivor: Αυτή είναι η κούκλα νέα παίκτρια που μπαίνει απόψε στο παιχνίδι

Λάκης Λαζόπουλος: «Καρφώνει» Λιγνάδη και Κούγια μέσα από τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους»

Ζαφείρης Μελάς: «Ας ζητήσει ένα συγγνώμη η κυρία Γερμανού…»

Χείμαρρος η Μαριάννα Τουμασάτου – «Τέρμα με τις κλίκες που έκαναν ανταλλαγή διαστροφών και μεσουρανούσαν»

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY