Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Ιωάννα Τούνη: Γνωστή της, της έστειλε καταλάθος μήνυμα που την έκραζε

Η Ιωάννα Τούνη έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να μιλήσει για ένα μήνυμα που δέχτηκε από «φίλη» της.

Ιωάννα Τούνη: Γνωστή της, της έστειλε καταλάθος μήνυμα που την έκραζε

Την πόλη του φωτός επισκέφθηκε η Ιωάννα Τούνη! Λίγο πριν υποδεχτεί το νέο έτος η διάσημη influencer ετοίμασε τις βαλίτσες της και ταξίδεψε έως το Παρίσι.

Ως λάτρης των social media δεν παρέλειψε να μοιραστεί ορισμένα στιγμιότυπα από τα μέρη που επισκέφθηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

H Ιωάννα Τούνη έκανε τα ψώνια της, ενώ απόλαυσε τον καφέ της τον οποίο συνόδευσε με ένα αφράτο κρουασάν.

Η Ιωάννα Τούνη, το μεσημέρι της Παρασκευής 31/12 έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να μιλήσει για ένα μήνυμα που δέχτηκε από «φίλη» της, η οποία την έκραζε.

Συγκεκριμένα, η γνωστή influencer έδειξε μέσω screenshot, το μήνυμα που έλαβε από γνωστή της, η οποία μπερδεύτηκε και το έστειλε στην ίδια. Το εν λόγω μήνυμα έγραφε: Πόσο φθηνιάρα ρε μ@@@α στο Παρίσι πήγε και μας λέει τι πληρώνει για ένα νερό γιατί έχει συνηθίσει τα πάντα τζαμπε, με την ιδία να της απαντά: Καλησπέρα και σε εσένα. Ο λόγος που δεν θα έχει ποτέ τα πάντα «τζαμπέ» όπως λες, είναι γιατί είσαι κακιασμένος άνθρωπος και αυτό βγαίνεις προς τα έξω. Χρόνια πολλά!».

Η Ιωάννα Τούνη, αφού έδειξε στους ακόλουθούς της τα μηνύματα που αντάλλαξε με τη φίλη της, θέλησε να στείλει και ένα ακόμη μήνυμα, γράφοντας: «Ελπίζω τη νέα χρονιά να ασχοληθούμε λίγο παραπάνω με τον εαυτό μας και λιγότερο με τους γύρω μας. Έτσι θα πετύχουμε παραπάνω πράγματα ΓΙΑ ΕΜΑΣ. Η κατσίκα του γείτονα δεν μας φταίει σε τίποτα από όσα μπορεί να πηγαίνουν στραβά στην ζωή μας. Ας δουλέψουμε με τον εαυτό μας, για τον εαυτό μας».

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY