Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πόζαρε topless και το Instagram κατέβασε τις φωτογραφίες – Δείτε τι ανέβασε!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου... ξεσαλώνει στην Τζαμάικα, απολαμβάνοντας τις διακοπές της!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πόζαρε topless και το Instagram κατέβασε τις φωτογραφίες – Δείτε τι ανέβασε!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά το τέλος των γυρισμάτων του «Style Me Up» έφτιαξε τις αποσκευές της και ταξίδεψε στην Αμερική, προκειμένου να δει μετά από πολύ καιρό τους αγαπημένους της φίλους και να κάνει ένα ευχάριστο διάλειμμα από τη γνώριμη καθημερινότητά της στην Αθήνα.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια είναι πολύ δραστήρια στο Instagram και έτσι ενημερώνει τους διαδικτυακούς φίλους της για κάθε της εξόρμηση. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, λοιπόν, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται στη Τζαμάικα.

Μπορεί στην Ελλάδα να διανύουμε τις τελευταίες μέρες του χειμώνα, ωστόσο το μοντέλο απολαμβάνει ήδη το καλοκαίρι και ζει ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με την παρέα της.

Το απόγευμα της Τρίτης 22/2, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει topless με φόντο καταπράσινα δέντρα και εντυπωσιάζει!

Δείτε την ανάρτηση:

Πριν από έναν μήνα, μάλιστα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε μια πολύ εντυπωσιακή ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram και τράβηξε τα βλέμματα όλων! Ειδικότερα, το μοντέλο δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει topless, βάζοντας «φωτιά» στο timeline των διαδικτυακών φίλων της.

Μέσα σε λίγη ώρα, ωστόσο, το Instagram κατέβασε το συγκεκριμένο post, αυτό όμως δεν πτόησε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η ίδια το ανέβασε ξανά, γράφοντας: «Νιώθω Μαντόνα στην τοποθεσία Μπεβερλι Χιλς! What is wrong with a covered female body @instagram?».

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY