Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη αποκάλυψε πώς γνωρίστηκαν με τον Χρήστο Μάστορα

Η Instagrammer αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πότε γνώρισε τον σύντροφό της και τραγουδιστή των «Μελισσών», σε βίντεο στο κανάλι «Raw House» στο Youtube.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη αποκάλυψε πώς γνωρίστηκαν με τον Χρήστο Μάστορα

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη αναφέρθηκε στο πώς γνωρίστηκαν με τον Χρήστο Μάστορα και το πώς ένιωσε όταν το είδε για πρώτη φορά από κοντά.

Αναλυτικότερα, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη περιέγραψε αρχικά: ”Στις 25 Φεβρουαρίου του 2020 είχα πάει σε ένα event που τραγουδούσαν οι “Μέλισσες”. Εγώ είχα σχέση και είχε και αυτός. Όταν τον είδα τότε μου έκανε κλικ. Είχα πει τι ωραίο παιδί, κάτι έγινε στο μυαλό μου”.

Και είπε επίσης: ”Στις 2 Αυγούστου του 2022 ήταν η αρχή της σχέσης μου με τον Χρήστο. Θυμάμαι τότε είχαν βγει και κάποια άρθρα, αλλά εμείς ακόμα τότε δεν το είχαμε πει. 27 Φεβρουαρίου 2020 έρχεται η καραντίνα. Από τότε υπήρχε στο μυαλό μου το ενδεχόμενο χωρισμού, γιατί ήμουν και σε μια άλλη σχέση, αλλά ήταν πρώτη μέρα καραντίνας αν δεν κάνω λάθος”.

”Είχε σκάσει αυτό κι εγώ έλεγα ότι θέλω να χωρίσω κι όλα αυτά. Ήταν η περίοδος που ξεκινούσε τότε και η κρίση πανικού παράλληλα εμένα. Δυο χρόνια καραντίνας πέρασα κρίσεις πανικού και κρίσεις άγχους, γιατί είχα μια σχέση που δεν ήθελα να βρίσκομαι και υπήρχε αγάπη κι όλα αυτά, αλλά δεν ήθελα και να βρίσκομαι”, κατέληξε.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY