Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Επιβεβαίωση Alterinfo: Η Φαίη Σκορδά τοποθετήθηκε για τη φημολογούμενη σχέση με τον Αραούχο

Το Alterinfo ήταν το πρώτο σάιτ που ξεκαθάρισε τα πράγματα όσον αφορά τη συγκεκριμένη φημολογία.

Επιβεβαίωση Alterinfo: Η Φαίη Σκορδά τοποθετήθηκε για τη φημολογούμενη σχέση με τον Αραούχο

Έναν μικρό πανικό μεταξύ των αθλητικών ιστοσελίδων και εκείνων που ασχολούνται με lifestyle θέματα προκάλεσε η χθεσινοβραδινή ανάρτηση της Φαίης Σκορδά, η οποία ενώ βρίσκεται στην Ιταλία έκανε ταγκ τον Σέρχιο Αραούχο της ΑΕΚ.

Αμέσως προέκυψαν φήμες, σύμφωνα με τις οποίες η αγαπημένη παρουσιάστρια διατηρεί δεσμό με τον Αργεντινό άσο της «Ένωσης».

Το Alterinfo ήταν το πρώτο σάιτ που επικοινώνησε με το περιβάλλον της οικοδέσποινας του «Fay’s Time», το οποίο ξεκαθάρισε τα πράγματα όσον αφορά τη συγκεκριμένη φημολογία.

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, η Φαίη Σκορδά βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Ιταλίας για επαγγελματικούς σκοπούς και το ταγκ στον Αραούχο έγινε, επειδή ο Αργεντινός σχεδίασε το ρούχο που φοράει στην επίμαχη φωτογραφία, σε συνεργασία με την καλή της φίλη, Στεφανία Βαιδάνη.

Αυτό δήλωσε πριν από λίγη ώρα και η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, μέσω ανάρτησης που έκανε στο Instagram.

«Εύχομαι να είστε όλοι πάρα πολύ όμορφα. Επειδή μου έχουν τηλεφωνήσει όλοι οι δημοσιογράφοι από Αθήνα, με πολλή πολλή αγάπη, επειδή είμαι ερωτευμένη στη Ρώμη με έναν ποδοσφαιριστή, να σας πω ότι το ρούχο που φορούσα χθες, της φίλης μου, της Στεφανίας Βαιδάνη, που κάθε φορά που πάω ταξίδια μου δίνει ρούχα και φοράω, είναι από τη συλλογή του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Αλλά χαίρομαι πολύ που θέλετε να είμαι ερωτευμένη και ευτυχισμένη. Καλή μας όρεξη…», ήταν τα λόγια στο βίντεο που δημοσίευσε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY