Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Η Ελένη Φουρέιρα ξεσηκώνει τα πλήθη στο Instagram με καυτό μπικίνι

Μπορεί οι ....μετοχές της να έχουν εκτιναχθεί στα ύψη μετά την επιτυχία της να κατακτήσει τη δεύτερη θέση εκπροσωπώντας την Κύπρο στην Eurovision, όμως η Ελένη Φουρέιρα κατορθώνει να βρίσκει χρόνο σ' ενα υπερφορτωμένο πρόγραμμα να να χαλαρώνει κάνοντας τα μπάνια της στη θάλασσα.

Η Ελένη Φουρέιρα ξεσηκώνει τα πλήθη στο Instagram με καυτό μπικίνι

Μπορεί οι ….μετοχές της να έχουν εκτιναχθεί στα ύψη μετά την επιτυχία της να κατακτήσει τη δεύτερη θέση εκπροσωπώντας την Κύπρο στην Eurovision, όμως η Ελένη Φουρέιρα κατορθώνει να βρίσκει χρόνο σ’ ενα υπερφορτωμένο πρόγραμμα να να χαλαρώνει κάνοντας τα μπάνια της στη θάλασσα.

Και να μη χάνει την ευκαιρία να σκορπά κύματα ευφορίας στους θαυμαστές της.

Η τραγουδίστρια, μόλις επέστρεψε από τη Μαδρίτη της Ισπανίας, όπου βρέθηκε για να προωθήσει την ισπανική εκδοχή του Fuego και με μία και μόνο φωτογραφία που ανέβασε… κόντεψε να ρίξει το instagram. Σε ασπρόμαυρο φόντο, ποζάρει πλάτη στο φακό, φορώντας ένα σέξι μπικίνι που αναδεικνύει τις αναλογίες της. Μπροστά της η θάλασσα και η καυτή άμμος με την όμορφη τραγουδίστρια να έχει μόλις απολαύσει μία δροσιστική βουτιά. «Salt in the air, sand in my hair» («Αλάτι στον αέρα, άμμος στα μαλλιά μου»), έγραψε στο Instagram

Ιδού:

Salt in the air, sand in my hair ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira) στις

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY