Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

H έκπληξη στη Βαλαβάνη από τον Γρηγόρη Μόργκαν για τα γενέθλιά της

Πέρασαν τη μέρα τους μαζί με φίλους και γνωστούς

H έκπληξη στη Βαλαβάνη από τον Γρηγόρη Μόργκαν για τα γενέθλιά της

Την ημέρα της γιορτής της μητέρας 14/5, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκλεισε τα 36 χρόνια ζωής της και θέλησε να γιορτάσει τα γενέθλιά της μαζί με τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα. Γι’ αυτό έκανε ένα party στην παραλία μαζί με τους φίλους της, έσβησε την τούρτα της και διασκέδασε μέχρι αργά, γεμίζοντας όμορφες αναμνήσεις.

Φυσικά, από μία τέτοια μέρα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι φωτογραφίες! Η ίδια, λοιπόν, ανέβασε πρώτη από όλους ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου ξυπνούσε δίπλα στα μπαλόνια που αναγράφουν την ηλικία της, “διασχίζοντας” μία νέα εποχή, ενώ έπειτα ακολούθησε ένας κατακλυσμός από story από τις ευχές των φίλων της, αλλά και από τους εορτασμούς της δίπλα στην θάλασσα.

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Μόργκαν για τα γενέθλια της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Ανάμεσα στα πρόσωπα που παρευρέθηκαν, λοιπόν, στο party ήταν και ο Γρηγόρης Μόργκαν, ο σέρφερ ο οποίος, το τελευταίο διάστημα και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είναι κάτι παραπάνω από φίλος της. Τα κοινά τους ταξίδια και η περίπλοκη κατάσταση που επικρατεί στην σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο είναι κάτι που “φούντωσε” τις φήμες για ένα ειδύλλιο ανάμεσα στα δύο νέα παιδιά, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα.

Ο ίδιος, λοιπόν, αφού δημοσίευσε μία φωτογραφία της με την τούρτα στην αμμουδιά για να της ευχηθεί “χρόνια πολλά”, ανέβασε και ένα story στο δικό του προφίλ με ένα τατουάζ το οποίο έχει η αθλητικογράφος, το οποίο αναγράφει “11:11”, κάτι για το οποίο υπάρχουν πολλές ερμηνείες.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY