Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Γιούλικα Σκαφιδά: Μας δείχνει το δωμάτιο του γιου της λίγο πριν γεννήσει

Το δωμάτιο του γιου της είναι ήδη έτοιμο, γεγονός που αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram.

Γιούλικα Σκαφιδά: Μας δείχνει το δωμάτιο του γιου της λίγο πριν γεννήσει

Η Γιούλικα Σκαφιδά βρίσκεται σε μια πολύ όμορφη φάση της ζωής της, καθώς διανύει το τελευταίο διάστημα της εγκυμοσύνης της και έτσι σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο παιδί της.

Η γνωστή ηθοποιός περιμένει αγοράκι και ανυπομονεί να το γνωρίσει.

Να θυμίσουμε πως το ευτυχές γεγονός ανακοινώθηκε από την ίδια την ηθοποιό στις αρχές του φθινοπώρου, ενώ βρισκόταν στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και κανένας δεν το είχε πάρει χαμπάρι. Η Γιούλικα Σκαφιδά είχε αποφασίσει να κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη της και το ανακοίνωσε δημόσια, όταν πια δεν κρυβόταν άλλο.

Όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της, το μωρό της αναμένεται να γεννηθεί τον επόμενο μήνα και έτσι το 2023 θα ολοκληρωθεί με τον πιο όμορφο και γλυκό τρόπο για την ηθοποιό. Μάλιστα, το δωμάτιο του γιου της είναι ήδη έτοιμο, γεγονός που αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram.

Η Γιούλικα Σκαφιδά μας δείχνει το δωμάτιο του γιου της

Ειδικότερα, η Γιούλικα Σκαφιδά μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες, δείχνοντάς μας διάφορες γωνιές του παραμυθένιου δωματίου του μωρού της. Το άσπρο και το μπεζ είναι τα χρώματα που επέλεξε η ηθοποιός για τους τοίχους, τα έπιπλα και τη διακόσμηση, ενώ παντού στον χώρο υπάρχουν ζωάκια.

«Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά!», έγραψε η Γιούλικα Σκαφιδά στην ανάρτησή της.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY