Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Γιούλικα Σκαφιδά: Είδε το τελευταίο επεισόδιο του «Milky Way» αγκαλιά με τον γιο της

Η Γιούλικα Σκαφιδά δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της, τον οποίο δεν αφήνει από την αγκαλιά της.

Γιούλικα Σκαφιδά: Είδε το τελευταίο επεισόδιο του «Milky Way» αγκαλιά με τον γιο της

H Γιούλικα Σκαφιδά εδώ και περίπου έναν μήνα χαίρεται το θαύμα της μητρότητας!

Η γνωστή ηθοποιός στις 24 Νοεμβρίου έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Η ίδια απέκτησε ένα αγοράκι, τον ερχομό του οποίου περίμενε πώς και πώς!

Από τότε, η ζωή της άλλαξε ριζικά, αφού έχει εστιάσει όλη την προσοχή της στην μητρότητα και απολαμβάνει κάθε πολύτιμη στιγμή με το μωρό της. Μπορεί το πρώτο διάστημα να είναι δύσκολο, αφού οι ρυθμοί αλλάζουν εντελώς και επαναπροσδιορίζονται, όμως η Γιούλικα Σκαφιδά ήταν έτοιμη γι’ αυτό.

Το βράδυ της Πέμπτης, προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του MEGA το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Milky Way», στο οποίο η ηθοποιός έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Φανερά υπερήφανη γι’ αυτή τη δουλειά, η ηθοποιός παρακολούθησε το επεισόδιο στο σπίτι μαζί με τον γιο της.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια, δημοσιεύοντας στον λογαριασμό της στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία. Η Γιούλικα Σκαφιδά τον κρατάει στην αγκαλιά της και εκείνος χαίρεται τη ζεστασιά και την ασφάλεια που του προσφέρει σε αφθονία.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY