Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Γιώργος Λιβάνης: Κι όμως, τραγούδι που είχε δυο χρόνια τελικά κατέληξε στον Νίκο Οικονομόπουλο

Ποιο τραγούδι... έχασε ο Γιώργος Λιβάνης μέσα από τα χέρια του;

Γιώργος Λιβάνης: Κι όμως, τραγούδι που είχε δυο χρόνια τελικά κατέληξε στον Νίκο Οικονομόπουλο

Με αφορμή τις εμφανίσεις στην Κύπρο, ο Γιώργος Λιβάνης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» και τον δημοσιογράφο Κώστα Καρνάκη.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο νεαρός τραγουδιστής αποκάλυψε πως τραγούδι που είχε ο ίδιος στην κατοχή του κατέληξε να κάνει επιτυχία με τη φωνή του Νίκου Οικονομόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιβάνης δήλωσε πως «το κομμάτι «Πρέπει, δεν πρέπει» του Νίκου Οικονομόπουλου το είχα εγώ για περίπου δύο χρόνια. Λίγο πριν το βγάλει ο Νίκος, παίρνω τηλέφωνο τον Χρήστο Σαντικάι που το είχε γράψει και του λέω: «Ρε συ, να κάνουμε το Πρέπει, δεν πρέπει;». «Πριν από δύο εβδομάδες το έκλεισε ο Νίκος Οικονομόπουλος» μου απάντησε και ήξερα ότι θα σκίσει».

«Ήταν ένα τραγούδι λοιπόν που το είχα στην κατοχή μου, απλά επειδή κάποιες φορές κάνουμε ένα πλάνο για το πως θα βγουν τα τραγούδια… δεν μπορείς να τα έχεις όλα».

«Γενικά χαίρομαι πάρα πολύ όταν ένα τραγούδι ωραίο, το αγαπάει ο κόσμος. Οπότε εγώ χαίρομαι γι’ αυτό επειδή ήμουν και μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Είχα χαρεί, ναι, πάρα πολύ » πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Λιβάνης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY