Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του!

Ο αγαπημένος ηθοποιός, τραγουδιστής και συγγραφέας αιφνιδίασε τους θαυμαστές του με την ανάρτησή του!

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του!

Το μεγάλο «ναι», από την αγαπημένη του, Βιολέτα Σαγκριώτη, άκουσε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, στην πρόταση γάμου που της έκανε!

Ο αγαπημένος ηθοποιός, τραγουδιστής και συγγραφέας αιφνιδίασε τους θαυμαστές του με την ανάρτησή του, στην οποία ενημερώνει για το ευτυχές γεγονός και τη θετική απάντηση που έλαβε από τη σύντροφό του, η οποία με τη σειρά της έγραψε «Είπα το ”ναι”»!

Το ζευγάρι είναι πάνω από έναν χρόνο μαζί και αποφάσισε να προχωρήσει στο επόμενο βήμα, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας σύντομα!

Δείτε τη δημοσίευση του Γιάννη Χατζηγεωργίου

«Η Βιολέτα Σαγκριώτη είναι ένας άνθρωπος ο οποίος ήρθε στη ζωή μου αμέσως μετά το Survivor σαν από μηχανής Θεός. Είναι ένας άνθρωπος τον οποίο δεν περίμενα να βρω στα 32 μου χρόνια, ήλπιζα να τον έβρισκα νωρίτερα, καθώς παιδεύτηκα πολύ από παλαιότερες σχέσεις, γεγονός το οποίο με ωρίμασε. Βλέπω στα μάτια της έναν άνθρωπο τον οποίο θα ήθελα να είχα γνωρίσει πολλά χρόνια πριν και αυτό είναι πολύ όμορφο. Περνάμε υπέροχα μαζί και νομίζω το πιο σημαντικό είναι ότι έχω βρει έναν άνθρωπο ο οποίος με καταλαβαίνει και θεωρώ ότι τον καταλαβαίνω κι εγώ», είχε δηλώσει ο Γιάννης Χατζηγεωργίου σε συνέντευξή του για την αγαπημένη του.




Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY