Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Ναταλία Γερμανού: Η αποκάλυψη για τη σχέση Πέτρου Λαγούτη – Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

Το δικό της σχόλιο για το φημολογούμενο ειδύλλιο του Πέτρου Λαγούτη και της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ έκανε η Ναταλία Γερμανού.

Ναταλία Γερμανού: Η αποκάλυψη για τη σχέση Πέτρου Λαγούτη – Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

Ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ αποτελούν το νέο ζευγάρι της εγχώριας showbiz!

Οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του ANT1 «Παγιδευμένοι» γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του σίριαλ και σύντομα αυτή η γνωριμία εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα.

Το μεσημέρι της Κυριακής 15/1, η Ναταλία Γερμανού έκανε μια αποκάλυψη για το ζευγάρι μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε μία συζήτηση που είχε με τον Πέτρο Λαγούτη πριν από 2,5 μήνες, όταν εκείνος είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή.

Ειδικότερα, η Ναταλία Γερμανού ανέφερε στον ηθοποιό πόσο πολύ του αρέσει στον ρόλο της η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ κι εκείνος τής ζήτησε να την πάρουν τηλέφωνο και να της τα πει κατ’ ιδίαν.




«Του έλεγα στο διάλειμμα πόσο πολύ μου αρέσει η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ… Τότε, μου είπε “αχ, ναι σου αρέσει; Κάτσε να την πάρουμε τηλέφωνο να της τα πεις”. Και της έκανε στορι εκείνη την ώρα, λέγοντας “Ναταλία, πες στη Μάρθα αυτά που μου έλεγες πριν”. Και της λέει αυτά από εμάς φιλάκια. Εμένα δεν πήγε το μυαλό μου. Σκέφτηκα ότι είναι ένα επαγγελματικό στόρι και πόσο καλή σχέση έχουν. Τώρα κουμπώνουν όλα», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY