Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Γενέθλια για την Μελίνα Νικολαΐδη, στην αγκαλιά του Βασίλη Μπισμπίκη

Η πρώτη φωτογραφία του Μπισμπίκη με την κόρη της Βανδή και του Ντέμη.

Γενέθλια για την Μελίνα Νικολαΐδη, στην αγκαλιά του Βασίλη Μπισμπίκη

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη, Μελίνα, έκλεισε τα 18 και φυσικά έκανε το καθιερωμένο πάρτι γενεθλίων της.

Η Δέσποινα Βανδή, λάμποντας από ευτυχία, ανήρτησε δύο φωτογραφίες που ποζάρει με την κόρη της στο πάρτι, στο σπίτι τους, και της εύχεται για τα γενέθλιά της.

“Εσύ σήμερα έγινες 18 κι εγώ δίπλα σου όλα αυτά τα χρόνια καλύτερος άνθρωπος! Σε αγαπούσα μωρό μου πριν ακόμα γεννηθείς! Να είσαι είσαι υγιής κι ευτυχισμένη”, ήταν τα λόγια της Δέσποινας Βανδή στο instagram, κάτω από την ανάρτησή της αγκαλιά με τη Μελίνα.

Φυσικά, από αυτή την οικογενειακή στιγμή, δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Η τραγουδίστρια φαίνεται πως έχει αλλάξει τα πάντα στη ζωή της, αφού ο χωρισμός με τον Ντέμη Νικολαΐδη σηματοδότησε μια νέα περίοδο για την καθημερινότητά της.

Η Δέσποινα Βανδή έχει γνωρίσει τον σύντροφό της στα παιδιά της, κάτι το οποίο φάνηκε και από την παρουσία του ηθοποιού στο πάρτι των γενεθλίων της κόρης της. Μάλιστα, η Μελίνα Νικολαϊδη και ο Βασίλης Μπισμπίκης πόζαραν αγκαλιασμένοι και ανήρτησαν τη φωτογραφία στα stories του instagram.

Να σας θυμίσουμε πως ήταν 8 Φεβρουαρίου του 2004, όταν η Δέσποινα Βανδή έφερνε στον κόσμο την κόρη της, στη Μαδρίτη, έχοντας ακολουθήσει τον πρώην σύζυγό της, Ντέμη Νικολαϊδη.

Η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αναφερθεί για την εποχή που έγινε μαμά, και είχε εξηγήσει τις αλλαγές στο σώμα της αλλά και στη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή.

«Όλα άλλαξαν, ακόμα και η σχέση μου με τον Ντέμη. Και εκείνος κλήθηκε να αντέξει αυτή τη δική μου αλλαγή, που ξεκινά από το σώμα της γυναίκας στην εγκυμοσύνη και τις μεταπτώσεις στη διάθεση της, μέχρι τα πάντα, αλλαγές που ενίοτε δημιουργούν και εντάσεις. Μετά τη γέννηση της Μελίνας, έκανα πέντε μήνες να κοιμηθώ», είχε δηλώσει η Δέσποινα.

Η μελωδική φωνή της Μελίνας Νικολαΐδη

Δείτε τη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη να τραγουδάει.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY