Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε όλες τις αδερφές της

Η μια είναι πιο όμορφη από την άλλη!

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε όλες τις αδερφές της

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM.

Μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει το ριάλιτι μοντέλων, όμως πλέον είναι Influencer και ασχολείται επαγγελματικά με το Instagram και το Tiktok, ενώ συνεργάζεται με εταιρίες ρούχων.




Μάλιστα, φημολογείται ότι η Instagrammer είναι ζευγάρι με τον Χρήστο Μάστορα, ωστόσο κανένας από τους δυο δεν το έχει επιβεβαιώσει δημόσια.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η σχέση με τον Χρήστο Μάστορα

Μέσα στο καλοκαίρι, δημοσιεύθηκε η είδηση μέσω της Soulas Glamorous και του περιοδικού ΟΚ, ότι ο Χρήστος Μάστορας έχει σχέση με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Ο γνωστός τραγουδιστής και frontman του συγκροτήματος “Μέλισσες” και το καλλίγραμμο μοντέλο που γνωρίσαμε μέσω του GNTM, δεν έχουν επιβεβαιώσει αν πράγματι είναι ζευγάρι, καθώς πρόκειται για δύο ανθρώπους low profile που δεν τους αρέσει να δημοσιοποιούν την προσωπική τους ζωή.




Παρόλα αυτά η Γαρυφαλλιά Καληφώνη που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δήλωνε ελεύθερη και έτοιμη να ζήσει έναν νέο έρωτα. «Νομίζω πως ποτέ δεν είμαστε έτοιμοι, μέχρι που τα φέρνει η ζωή, αλλά…. εντάξει. Έχω χωρίσει εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, δηλαδή κοντά στους 9-10 μήνες. Οπότε ναι, νομίζω είμαι έτοιμη (για μια νέα σχέση)», είχε πει στην ερώτηση αν είναι έτοιμη για νέα σχέση.

Δείτε τις αδερφές της

Το μοντέλο σε συνέντευξή της στο OneMan και τον Πάνο Κοκκίνη έχει δηλώσει για την οικογένειά της: ”Είμαστε συνολικά 10 αδέλφια. Οπότε το ένα μεγάλωνε το άλλο. Εγώ ήμουν 4η στη σειρά, μοιραζόμουν το δωμάτιο με την αδελφή μου τη Βάσω, πρόσεχα τα μικρότερα (σ.σ. τα έπαιρνε από το σχολείο, τα βοηθούσε στο διάβασμα) και έκανα τα ΣΚ τις δουλειές του σπιτιού. Ήταν υπέροχη εμπειρία. Δεν ένοιωσα ποτέ μου μοναξιά. Το μόνο που ‘στερήθηκα’ ήταν το να έχω την προσοχή των γονιών μου. Γιατί πάντοτε υπήρχε ένα μικρότερο που τους είχε ανάγκη”.

Πρόσφατα δημοσίευσε και ένα βίντεο στο TikTok με όλες τις αδερφές της η οποίες είναι η μια πιο όμορφη από την άλλη.

@garifalia.kalifoni #tiktok #fyp #foryou ♬ оригинальный звук – naz1erke04

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY