Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Φωτογραφίζει» τον παίκτη που φέρεται να τουϊτάρει από τον Άγιο Δομίνικο

Μια πληροφορία σοκ κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Τι λέει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου;

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Φωτογραφίζει» τον παίκτη που φέρεται να τουϊτάρει από τον Άγιο Δομίνικο

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποφάσισε να ταξιδέψει για δεύτερη φορά στον Άγιο Δομίνικο, συμμετέχοντας στο «Survivor All Star». Μπορεί την πρώτη φορά να έμεινε για αρκετούς μήνες μέσα, ωστόσο τώρα τα πράγματα ήταν αλλιώς και η ίδια αποχώρησε μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Η πρώην παίκτρια της κόκκινης ομάδας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και στη δημοσιογράφο Ράνια Θεοδωρακοπούλου και μίλησε για την εμπειρία της στο reality επιβίωσης, σχολίασε τη συμπεριφορά του Νίκου Μπάρτζη, ενώ φωτογράφισε και τον παίκτη που φέρεται να έχει πρόσβαση στο Twitter, αν και βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο.

«Τρομακτική εμπειρία γιατί ο ένας θέλει να φάει τον άλλον. Δεν το λέω μόνο εγώ, το λένε όλοι όσοι φεύγουν. Είναι φουλ τοξικό», ήταν τα πρώτα λόγια της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Νίκο Μπάρτζη, αφήνοντας υπονοούμενο ότι κάποιος κρύβεται πίσω από τις πράξεις του: «Όταν μπαίνεις εκεί και βλέπεις τον κάθε χαρακτήρα ξεχωριστά, καταλαβαίνεις ότι κάποια πράγματα είναι σχεδιασμένα και αναφέρομαι ξεκάθαρα στον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος υπέδειξε τα δύο κορίτσια για φαγητό και μετά για κινητό.

Για τσιγάρα είπε, ενώ η Κατερίνα πριν μπει στο Survivor είχε πνευμονία και ούτε άγγιζε το τσιγάρο. Όλο δηλαδή ένα ψέμα. Είναι ικανός ο Νίκος Μπάρτζης να κάτσει να σκεφτεί όλα αυτά; Μήπως πίσω από τον Νίκο Μπάρτζη υπάρχει ένα άλλο μυαλό που τα στήνει όλα αυτά;».




Όταν ρωτήθηκε για το ποιος μπορεί να είναι ο παίκτης που τουϊτάρει από τον Άγιο Δομίνικο, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δήλωσε: «Δυο άτομα θεωρώ. Τον έναν τον έχω ακόμα πιο ψηλά στο βαθμό να tweet-άρει αν κρίνω από τον χαβαλέ και το χιούμορ που τον διακατέχει… Είπα αρκετά, έτσι;».

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY