Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Εύη Βατίδου: «Υπενθυμίζω σε κάποιους πανελίστες αρχές ηθικής και δεοντολογίας»

Έξαλλη η Εύη Βατίδου με σχόλια που έχουν ακουστεί εις βάρος της, προειδοποιεί ότι θα κινηθεί νομικά. Η προειδοποίηση έρχεται μέσα από τα social media, μία μέρα μετά από όλα όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό.

Εύη Βατίδου: «Υπενθυμίζω σε κάποιους πανελίστες αρχές ηθικής και δεοντολογίας»

Έξαλλη η Εύη Βατίδου με σχόλια που έχουν ακουστεί εις βάρος της, προειδοποιεί ότι θα κινηθεί νομικά. Η προειδοποίηση έρχεται μέσα από τα social media, μία μέρα μετά από όλα όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό.

Η Εύη Βατίδου έγραψε: «Λυπάμαι που είμαι αναγκασμένη να εκθέσω τον εαυτό μου ενάντια στις αρχές μου, για να υπενθυμίσω σε κάποιους ΠΑΝΕΛΙΣΤΕΣ Αρχές Ηθικής και δεοντολογίας. ΣΕΒΟΜΑΙ σημαίνει ότι θεωρώ πως αξίζει να εκτιμώ τον άλλον και αποφεύγω από το να παρεμβαίνω στην προσωπική του ζωή όταν αυτός δεν το επιθυμεί. ειδικά όταν έχει την υποχρέωση να προστατεύσει ανήλικα παιδιά. Δεν προσβάλλω κανέναν όταν δημόσια τοποθετώ τα πιστεύω μου μετά από ανεπίτρεπτη πρόκληση. Δεν έχω ανάγκη να πουλώ τον εαυτό μου εξευτελίζοντας τους συνανθρώπους μου για τα προς το ζην. Είμαι ευλογημένη! Προτιμώ να εργάζομαι με ήθος και τιμιότητα αλλιώς καλύτερα να πεινάσω. Λυπάμαι για αυτούς που έχουν εισχωρήσει στις έννοιες του ναρκισσισμού και έχουν ξεφύγει τελείως αλλά δεν μπορώ να σώσω τον κόσμο ας προλάβουν μόνοι τους να σώσουν την ΚΑΤΑΝΤΙΑ τους. Απλά τοποθετώ τη θέση μου βάσει της ηθικής που με δίδαξε η μητέρα μου και που εύχομαι να σταθώ άξια να διδάξω και ‘γω στα παιδιά μου. ΑΠΑΙΤΩ δημόσια μέσα από τα δικά μου social media την προστασία του οικογενειακού μου περιβάλλοντος αλλιώς δεν μου αφήνετε άλλη λύση από το να κινηθώ νομικά».

Λυπαμαι που ειμαι αναγκασμενη να εκθεσω τον εαυτο μου εναντια στις αρχες μου , για να υπενθυμισω σε καποιους ΠΑΝΕΛΙΣΤΕΣ Αρχες Ηθικης και δεοντολογιας. ΣΕΒΟΜΑΙ σημαινει οτι θεωρω πως αξιζει να εκτιμω τον αλλον και αποφευγω απο το να παρεμβαινω στην προσωπικη του ζωη οταν αυτος δεν το επιθυμει ειδικα οταν εχει την υποχρεωση να προστατευσει ανηλικα παιδια. Δεν προσβαλλω κανεναν οταν δημοσια τοποθετω τα πιστευω μου μετα απο ανεπιτρεπτη προκληση. Δεν εχω αναγκη να πουλω τον εαυτο μου εξευτελιζοντας τους συνανθρωπους μου για τα προς το ζην .Ειμαι ευλογημενη !Προτιμω να εργαζομαι με ηθος και τιμιοτητα αλλιως καλυτερα να πεινασω.Λυπαμαι για αυτους που εχουν εισχωρησει στις εννοιες του ναρκισσισμου και εχουν ξεφυγει τελειως αλλα δεν μπορω να σωσω τον κοσμο ας προλαβουν μονοι τους να σωσουν την ΚΑΤΑΝΤΙΑ τους. Απλα τοποθετω τη θεση μου βαση της ηθικης που με διδαξε η μητερα μου και που ευχομαι να σταθω αξια να διδαξω και γω στα παιδια μου. ΑΠΑΙΤΩ δημοσια μεσα απο τα δικα μου social media την προστασια του οικογενειακου μου περιβαλλοντος αλλιως δεν μου αφηνετε αλλη λυση απο το να κινηθω νομικα. #justsaying

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evi Vatidou Official (@evivatidou1) στις


zappit.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY