Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Εβελίνα Νικόλιζα: Η συνάντηση με θαυμάστρια και το σχόλιο για τα κιλά που την ενόχλησε – «Ήσασταν απαράδεκτη»

Μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, η Εβελίνα Νικόλιζα αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με μια κυρία.

Εβελίνα Νικόλιζα: Η συνάντηση με θαυμάστρια και το σχόλιο για τα κιλά που την ενόχλησε – «Ήσασταν απαράδεκτη»

H Εβελίνα Νικόλιζα έχει μιλήσει ανοιχτά για το θέμα των κιλών της και την προσπάθεια που κάνει εδώ και αρκετούς μήνες να χάσει βάρος.

Η τραγουδίστρια έχει υιοθετήσει νέες διατροφικές συνήθειες και η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι ριζική.
Μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, η Εβελίνα Νικόλιζα αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με μια κυρία, η οποία υποστήριξε ότι την παρακολουθεί και της έδωσε συγχαρητήρια για τα κιλά που έχει καταφέρει να χάσει μέχρι σήμερα.

Ακόμα, της ζήτησε κάποια tips, μιας και εκείνη επιθυμεί να χάσει βάρος, με την Εβελίνα Νικόλιζα να υποστηρίζει πως όλα είναι μια απόφαση και πως όσοι δίνουν «μάχη» με τα κιλά, χρειάζεται συνεχώς να είναι προσεχτικοί με τις διατροφικές επιλογές τους.

Πριν, λοιπόν, αυτή η συνάντηση φτάσει στο τέλος, η συγκεκριμένη κυρία πλησίασε την Εβελίνα Νικόλιζα και της πρότεινε να πάρει λίγα κιλά στο πρόσωπό της. Η συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού έμεινε άφωνη και προσπάθησε να χειριστεί την κατάσταση με χιούμορ.

«Αυτές τις απόψεις σας μην τις λέτε στους άλλους ανθρώπους. Μην γίνεστε προσβλητικοί. Ήρθατε να κάνετε ένα κομπλιμέντο, δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε, θέλετε να προσβάλλετε για να έρθει να ισορροπήσει το σύστημά σας. Μην πείτε τίποτα… Σκεφτείτε όλο αυτό το τοξικό μέσα σας και συνεχίστε τη ζωή σας.

Και επειδή είπε ότι με παρακολουθεί και εκείνη την ώρα δεν της το είπα γιατί σάστισα λίγο, ήσασταν απαράδεκτη και τα είπατε μπροστά στις δύο κόρες σας και θα πάρουν το παράδειγμα και θα γίνουν και αυτές απαράδεκτες», είπε, μεταξύ άλλων, η Εβελίνα Νικόλιζα.

Μετά τη δημοσίευση των εν λόγω βίντεο, η Εβελίνα Νικόλιζα έλαβε ένα μήνυμα που ανέφερε ότι ούτε όταν κάποιος λέει ότι αδυνάτισες πρέπει να το αποδέχεσαι με χαρά γιατί και αυτό αποτελεί μέρος του προβλήματος. Η ίδια έδωσε την απάντησή της μέσω ενός μακροσκελούς κειμένου.

«Ο καθένας μπορεί να εκλαμβάνει κάθε σχόλιο όπως θέλει και του αρέσει. Προφανώς και δεν θα μου πείτε εσείς, αν θα χαρώ με κάτι ή αν θα με πειράξει. Εφόσον λοιπόν έχω μιλήσει αρκετές φορές για το θέμα των κιλών και δημόσια και το γνωρίζει ο κόσμος ότι κάνω μια προσπάθεια αντιλαμβάνομαι ότι το λένε ως κάτι θετικό.

«Μπράβο γιατί η προσπάθειά σου πιάνει τόπο». Δεν υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Σέβομαι ότι κάποιον μπορεί να τον ενοχλήσει το αδυνάτισες και γι’ αυτό και δεν το λέω. Αλλά εφόσον εμένα δεν με πειράζει τι να κάνουμε;

Επίσης, είναι ξεκάθαρη η διαφορά ανάμεσα σε ένα καλοπροαίρετο σχόλιο για κάτι που κατάφερα από μια κακόβουλη προτροπή να κάνω κάτι πάνω μου επειδή έτσι τους αρέσει», έγραψε η Εβελίνα Νικόλιζα.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY