Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Eurovision: Η Σέρβα τραγουδίστρια «λιώνει» για τον Νταμιάνο Νταβίντ

Τι δήλωσε μετά τη νίκη του Νταμιάνο Νταβίντ με την Ιταλία και η φωτογραφία με την ολοκλήρωση της Eurovision.

Eurovision: Η Σέρβα τραγουδίστρια «λιώνει» για τον Νταμιάνο Νταβίντ

Τον έρωτά της για τον Νταμιάνο Νταβίντ, τον τραγουδιστή των Maneskin που κέρδισαν για την Ιταλία τη φετινή Eurovision, εξέφρασε η Σάνια Βούτσιτς.

Η Σέρβα τραγουδίστρια, η οποία εκπροσώπησε με τις Hurricane την πατρίδα της στον διαγωνισμό τραγουδιού που διεξήχθη στο Ρότερνταμ, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και για ένα λεπτό και πενήντά έξι δευτερόλεπτα για τον κούκλο ροκά που γοήτευσε όλη την Ευρώπη.

«Είμαι ερωτευμένη με τον Νταμιάνο. Είχα σοκαριστεί από την πρώτη στιγμή που είδα το βίντεό τους. Είναι ένας όμορφος άντρας. Είμαι ελεύθερη (είπε με νόημα). Έβλεπα τις φωτογραφίες του. Ίσως πρέπει να σταματήσω να μιλάω άλλο για εκείνον… Θα μπορούσε να με παντρευτεί. Είναι μικρότερός μου. Έξι χρόνια… Είναι καλή διαφορά; (έκανε κίνηση να την πάρει τηλέφωνο)», είπε μεταξύ άλλων η 28χρονη τραγουδίστρια.

Μάλιστα, μετά το τέλος του διαγωνισμού δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το αντικείμενο του πόθου της, γράφοντας δεξιά: «Το επόμενο βήμα» και είχε ένα μονόπετρο!

Δυστυχώς για εκείνη, αλλά και για τις υπόλοιπες θαυμάστριες του Νταμιάνο Νταβίντ εκείνος φέρεται να είναι αραβωνιασμένος με την καλλονή Τζόρτζια Σολέρι, η οποία φαίνεται πως του έχει κλέψει την καρδιά και σήμερα έγινε γνωστό το πρόβλημα υγείας της!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY