Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Eurovision 2015: Το γυμνό παρελθόν της εκπροσώπου της Ρωσίας (pics-vids)

Μπορεί να μην κατάφερε να σκαρφαλώσει στη βαθμολογική κορυφή της Eurovision, κέρδισε όμως τις εντυπώσεις με την εντυπωσιακή εμφάνιση και τη μελωδική φωνή της.

Eurovision 2015: Το γυμνό παρελθόν της εκπροσώπου της Ρωσίας (pics-vids)

Μπορεί να μην κατάφερε να σκαρφαλώσει στη βαθμολογική κορυφή της Eurovision, κέρδισε όμως τις εντυπώσεις με την εντυπωσιακή εμφάνιση και τη μελωδική φωνή της.\r\n\r\nΗ Polina Gagarina, η ξανθιά Ρωσίδα καλλονή, παντρεμένη με φωτογράφο και μητέρα ενος εφτάχρονου αγοριού, έχει στο βιογραφικό της και αρκετές γυμνές φωτογραφίσεις, όπως αυτή που είχε κάνε για το ρώσικο περιοδικό Maxim.\r\n\r\nΓια την ιστορία ίσως θα πρέπει να αναφέρουμε ότι, η Polina γεννήθηκε στην Μόσχα το 1987. Μεγάλωσε και πήγε σχολείο στην Ελλάδα, αφού η μητέρα της εργαζόταν εκεί, και γι’αυτό το λόγο μιλάει άπταιστα Ελληνικά. Το 2003 κέρδισε το ρωσικό Fabrika Zvyod, και έκτοτε η καριέρα της σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Έχει στο ενεργητικό 3 άλμπουμ, τα οποία κατέκτησαν τα ρωσικά charts. Ένα απο τα γνωστά της τραγούδια είναι το Spektakl okonchen, που έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία εντός και εκτός συνόρων.\r\n\r\n

\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n
\r\nΠηγή: Παραπολιτικά\r\n\r\nΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ\r\n\r\nKίνα και Καναδάς οι επόμενες «παγκόσμιες» συμμετοχές της Eurovision;\r\n\r\nEurovision 2015: Σκάνδαλο με τη σουηδική συμμετοχή (pics)\r\n\r\nΓεωργίου: Οι φωτογραφίες και τα σχόλιά του για τη Eurovision\r\n\r\nEurovision 2015: Ακυρώθηκαν οι βαθμολογίες δύο χωρών!\r\n\r\n«Που είναι τα δωδεκάρια Ελλάδας-Κύπρου;» (pic)\r\n\r\nEurovision 2015: Στο «κόκκινο» η τηλεθέαση\r\n\r\nEurovision 2015: «Λύγισε» η Μαρία Έλενα Κυριάκου (video)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY