Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Εθνικά καλλιστεία GS HELLAS 2020: Όλοι οι finalist της μεγάλης βραδιάς

Ο απόλυτος θεσμός Ομορφιάς της χώρας, τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2020,είναι έτοιμος να γιορτάσει φέτος τα 10 χρόνια ζωής του και το θέαμα θα έχει για ακόμα μία χρονιά τον πρώτο ρόλο.

Εθνικά καλλιστεία GS HELLAS 2020: Όλοι οι finalist της μεγάλης βραδιάς

Ο απόλυτος θεσμός Ομορφιάς της χώρας, τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2020,είναι έτοιμος να γιορτάσει φέτος τα 10 χρόνια ζωής του και το θέαμα θα έχει για ακόμα μία χρονιά τον πρώτο ρόλο. Το 2020 είναι μία χρονιά ορόσημο για τα Εθνικά Καλλιστεία GS Hellas, αφού φέτος κλείνουν 10 χρόνια αδιάκοπης ομορφιάς, λάμψης, κύρους, ήθους και το κυριότερο διεθνών συμμετοχών.

Η Ελλάδα και τα GS HELLAS , κόντρα στης αντίξοες συνθήκες αλλά με συνέπεια και κόπο αποδεικνύουν πως το ελληνικό σθένος ταλαντώνεται αρμονικά με την ομορφιά και ΝΑΙ θα βρισκόμαστε εκεί στις κορυφαίες διεθνείς σκηνές ομορφιάς με τους νικητές και τις νικήτριές τους, που θα οριστούν από την φετινή φαντασμαγορική βραδιά τελικού τον Σεπτέμβριο 2020.

Η ομορφιά και ο επαγγελματισμός ήταν εμφανής και όλα λειτούργησαν σαν ένα καλοκουρδισμένο ρολόι, του οποίου οι δείκτες όριζαν ένα τέμπο απόλυτης ακρίβειας και προμήνυαν τον λαμπερό χαμό ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την βραδιά του μεγάλου Τελικού τον Σεπτέμβριο 2020.

Φέτος 36 finalist θα περπατήσουν στο stage των Εθνικών Καλλιστείων GS HELLAS 2020. 25 Γυναίκες και 11 άντρες. Ποτέ ξανά στην Ελλάδα δεν βρέθηκαν 25 γυναίκες σε Εθνικό Διαγωνισμό Ομορφιάς κάτι το οποίο δείχνει ,πως τα GS HELLAS είναι η κυρίαρχη δύναμη Ομορφιάς , που μαζί με τους άντρες φτάνουν 40 στο σύνολο, πράγμα ασύλληπτο για τα ελληνικά δεδομένα.
Κατευθύνθηκαν από τους κορυφαίους του χώρου και όλοι μαζί δούλεψαν για να επιτευχθούν τα μέγιστα.

Τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS έχοντας στη φαρέτρα τους, τα δικαιώματα για τους κορυφαίους παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς (αντρικούς-γυναικείους) είναι ΕΔΩ πιο δυνατά από ποτέ και στόχο έχουν την διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς μέσω της ελληνικής ομορφιάς, που πρεσβεύουν οι νικητές μας και παίρνουν μαζί τους στις κορυφαίες διεθνείς σκηνές ομορφιάς ανά την Υφήλιο.

Το σύμβολο του Θεσμού, το Παγώνι, σύμβολο της θεάς Ήρας, σύμβολο απαράμιλλης ομορφιάς και υπερηφάνειας φέτος ανοίγει τα φτερά του κλείνοντας 10 χρόνια ζωής και γίνεται φωτεινό σύμβολο για όλη την υφήλιο, τα μάτια της ουράς του συντονίζονται στον μεγάλο τελικό της Αθήνας και στρέφει τα παγκόσμια βλέμματα πάνω του, αφού συνδέεται ζωντανά μέσω social media με 95 χώρες και όλα τα διεθνή sites που αφορούν την ομορφιά δείχνουν την δική τους εικόνα.

Όπως θα δείτε από το φωτογραφικό υλικό, το αποτέλεσμα «μιλάει» από μόνο του και οι λέξεις χάνουν την δυναμική τους μπροστά στην εικόνα!

Μία φαντασμαγορική φιέστα ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη βραδιά.

Ο πρόεδρος των Εθνικών Καλλιστείων GS HELLAS, Γιώργος Κούβαρης δήλωσε τα εξής: «Είμαστε πολύ περήφανοι που πλέον η Ελλάδα πρωταγωνιστεί μέσω εμάς σε διεθνές επίπεδο ομορφιάς και η ελληνική αίγλη βρίσκει ξανά την θέση που της αξίζει. Γιορτάζουμε 20 χρόνια ομορφιάς GS HELLAS με στόχο την διάδοση του πολιτισμού μας στα πέρατα του κόσμου. Το ταξίδι αυτό που σήμερα έχει διανύσει 10 ολόκληρα χρόνια, δεν ήταν εύκολο, αφού ταράξαμε τα ύδατα των εκάστοτε στερεοτύπων που κάτω από τον μανδύα της Ομορφιάς, σφετερίζονται τα όνειρα των νέων. Αποτελούμε ασπίδα για τους νέους , άλλωστε ποτέ ένα ταξίδι με υψηλούς στόχους και αξίες δεν είναι εύκολο, αφού συγκρούεται με κατεστημένα. Για εμάς δεν υπάρχει ανταγωνισμός, ο μόνος ανταγωνισμός είναι ο καλύτερος εαυτός μας της επόμενης χρονιάς.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους φιναλίστ, τους εγγυόμαστε πως το ταξίδι προς την Ιθάκη είναι συναρπαστικό και να μην ανησυχούν για τις ‘σειρήνες’ ,ο θεσμός ο ίδιος βάζει στίχους στις μελωδίες των σειρήνων και τις μετατρέπει σε σουξέ που θα συντροφεύουν τους φιναλίστ μας».

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY