Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

«Έριξε» το Instagram η Φαίη Σκορδά με τις εντυπωσιακές φωτογραφίες της

Το μεσημέρι της Κυριακής 21/11, η αγαπημένη παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram τρεις άκρως εντυπωσιακές φωτογραφίες.

«Έριξε» το Instagram η Φαίη Σκορδά με τις εντυπωσιακές φωτογραφίες της

Η Φαίη Σκορδά μπορεί να έχει μια ένα απαιτητικό και γεμάτο υποχρεώσεις πρόγραμμα μέσα στην εβδομάδα, ωστόσο τα Σαββατοκύριακα φροντίζει να καταπιάνεται με όλα όσα αγαπά.

Προτεραιότητα της οικοδέσποινας του Πρωινού αποτελούν οι γιοι της, ο Γιάννης και ο Δημήτρης, και έτσι αυτές οι μέρες περιλαμβάνουν πολύ παιχνίδι και φυσικά στιγμές απόλυτης ξεγνοιασιάς για μικρούς και μεγάλους.

Η Φαίη Σκορδά έχει δημιουργήσει μια πολύ δυνατή σχέση με τους διαδικτυακούς φίλους της όλα αυτά τα χρόνια και έτσι σε καθημερινή βάση μοιράζεται μαζί τους φωτογραφίες και βίντεο τόσο από την επαγγελματική όσο και από την προσωπική ζωή της.

Το μεσημέρι της Κυριακής 21/11, η αγαπημένη παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram τρεις άκρως εντυπωσιακές φωτογραφίες. Η Φαίη Σκορδά ποζάρει στο φακό, φορώντας ένα μπλε φόρεμα με σκισίματα, το οποίο αναδεικνύει άψογα τη σιλουέτα της.

Η εν λόγω ανάρτηση ενθουσίασε τους followers της, με τα εγκωμιαστικά σχόλια να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Δείτε την ανάρτηση της Φαίης Σκορδά:

Ευχές και λουλούδια για την εορτάζουσα Φαίη Σκορδά!

Το νέο look της Φαίης Σκορδά!

Η Φ. Σκορδά αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο της επιστροφής του Γ. Λιάγκα

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY