Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Εισαγωγέας μπανάνας και εξωτικών φρούτων ο Αντώνης Ρέμος (video)

Νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες ετοιμάζεται να ξεκινήσει ο γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του ereportaz.gr. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αντώνης Ρέμος ετοιμάζει εισαγωγική εταιρεία η οποία θα φέρει προς πώληση στην Ελλάδα εξωτικά φρούτα από το Εκουαδόρ με έμφαση τις μπανάνες, καθώς η τροπική χώρα του Ισημερινού φημίζεται για την ποιότητα του εξωτικού φρούτου που παράγει. Μαζί με τις κίτρινες μπανάνες που παράγει το Εκουαδόρ καλλιεργεί και τις σπάνιες και ιδιαίτερα γλυκές κόκκινες μπανάνες, που αποτελούν ένα μοναδικό φρούτο αλλά και πιο μεγάλα βαλάντια.

Εισαγωγέας μπανάνας και εξωτικών φρούτων ο Αντώνης Ρέμος (video)

Νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες ετοιμάζεται να ξεκινήσει ο γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του ereportaz.gr.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αντώνης Ρέμος ετοιμάζει εισαγωγική εταιρεία η οποία θα φέρει προς πώληση στην Ελλάδα εξωτικά φρούτα από το Εκουαδόρ με έμφαση τις μπανάνες, καθώς η τροπική χώρα του Ισημερινού φημίζεται για την ποιότητα του εξωτικού φρούτου που παράγει.

Μαζί με τις κίτρινες μπανάνες που παράγει το Εκουαδόρ καλλιεργεί και τις σπάνιες και ιδιαίτερα γλυκές κόκκινες μπανάνες, που αποτελούν ένα μοναδικό φρούτο αλλά και πιο μεγάλα βαλάντια.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY