Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Δύσκολες ώρες για την Αλιόνα Αμπράμοβα του GNTM

Πέθανε ο πλούσιος σύντροφος της «τσιτομπομπίτα» και ζει με κομμένο το νερό.

Δύσκολες ώρες για την Αλιόνα Αμπράμοβα του GNTM

Η Αλιόνα Αμπράμοβα έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό από την εμφάνισή της στις οντισιόν του GNTM 2 και προκάλεσε στην έκπληξη των κριτών όταν τους είπε ότι έχει παρέμβει ελάχιστα στο πρόσωπο και το σώμα της.




Παράλληλα έγινε viral με την ατάκα “τσίτος”. Σήμερα η εμφάνισή της είναι τελείως διαφορετικά και βιώνει δύσκολες στιγμές καθώς πέθανε ο ματσωμένος σύντροφός της.




Η Αλιόνα Αμπράμοβα είχε καταφέρει να ζει πλουσιοπάροχα το τελευταίο διάστημα, καθώς είχε βρει έναν ματσωμένο σύντροφο που αποκαλούσε sugar daddy και ήταν στην πραγματικότητα ο “χορηγός” της που της παρείχε πολλές χλιδές και ανέσεις, όπως διακοπές σε ακριβά θέρετρα, γρήγορα αυτοκίνητα και ό,τι άλλο ζητούσε.




Ωστόσο η Αλιόνα δημοσιοποίησε στο TikTok ότι η ζωή της άλλαξε τραγικά, καθώς πέθανε ο ματσωμένος σύντροφός της και πλέον ζει φτωχικά με κομμένο νερό και φτώχεια στη Λευκορωσία.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις της Αλιόνα στο TikTok:

@aliona_abramava

♬ Pieces (Solo Piano Version) – Danilo Stankovic

@aliona_abramava #ντουμπαι #alionaabramova #αλλαγη #αλλαξεζωη ♬ Habibi Come to Dubai – Drinche

@aliona_abramava #alionaabramova #tsitobombita #αλλαγες #αλλαξεζωη #θελωναμενιωσεις ♬ European style accordion waltz – shulk

@aliona_abramava #alionaabramova #alionaabramovahacks #tsitobombita #tsitobombitastyle #fakebody ♬ Said Sum – Remix – Moneybagg Yo, City Girls, DaBaby

@aliona_abramava #δωρογιακοριτσι #tsitobombita #alionaabramova #αγαπη ♬ Diet Mountain Dew – Lana Del Rey

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY