Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η οργισμένη απάντησή του σε προσβλητικό μήνυμα που έλαβε

Ένα άκρως προσβλητικό μήνυμα έλαβε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετά τα ποσταρίσματα που έκανε σχετικά με τις φωτιές στη Ρόδο!

Δημήτρης Αλεξάνδρου:  Η οργισμένη απάντησή του σε προσβλητικό μήνυμα που έλαβε

Την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα με τις φωτιές και συγκεκριμένα την πυρκαγιά που καίει εδώ και 6 μέρες τη Ρόδο, παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, όπως και όλος ο κόσμος που βρίσκεται μακριά από το νησί.

Μάλιστα, το μοντέλο και παρουσιαστής ανέβασε στα stories του στο Instagram ένα άρθρο από το 2022, που αφορούσε στην έλλειψη χώρου για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στη Ρόδο, αλλά και τα Ραφάλ που αγόρασε η χώρα.

Στα dm του, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, έφτασε ένα μήνυμα το οποίο όχι απλά διαφωνούσε με την ανάρτησή του, αλλά και που τον πρόσβαλε, παροτρύνοντάς τον να μην ασχοληθεί με το γυμναστήριο και τις διαφημίσεις του και να αφήσει τα σοβαρά για τους σοβαρούς.

«Όλο ηλιθιότητες… αν δεν είχαμε Ραφάλ κτλ δεν θα υπήρχε η Ρόδος. Ρε Δημήτρη, πόσταρε γυμναστήριο και τηλεμάρκετινγκ και άσε τα σοβαρά για τους σοβαρούς», ήταν τα σχόλια που δέχτηκε από γυναίκα στο Instagram.

Η απάντησή του ήταν : «Εσύ είσαι η σοβαρή, η βολεμένη;» Στη συνέχεια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε τα μηνύματα σχολιάζοντας: «Δεν φταίνε αυτοί, εμείς φταίμε. Ζωντανό παράδειγμα».

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY