Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Δέσποινα Βανδή: Το μήνυμα κατά του Μητροπολίτη Σεραφείμ για τις φωτιές

Θέση στην άποψη του Μητροπολίτη Σεραφείμ θέλησε να πάρει η Δέσποινα Βανδή.

Δέσποινα Βανδή: Το μήνυμα κατά του Μητροπολίτη Σεραφείμ για τις φωτιές

Με αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές που έκαψαν την Ελλάδα, ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ, έγραψε ένα κείμενο με τίτλο «Αλήθειες για τη συμφορά», το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις.

Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ επιχείρησε να συνδέσει τις πυρκαγιές με την ομοφυλοφιλία, κάνοντας λόγο για ένα είδος τιμωρίας στην «ύβριν», που σύμφωνα με τον ίδιο, διέπραξε η κυβέρνηση όταν θεσμοθέτησε υπέρ των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. «Με αγάπη στους κυβερνώντες θα τους έλεγα ότι όταν προβάλλουν την ανατροπή της ανθρωπίνης οντολογίας και φυσιολογίας και τη θεσμοθετούν ως δήθεν ανθρώπινο δικαίωμα, παρ’ όλο που καμία σχέση δεν έχει με την ανθρώπινη φύση και τη θεωρούν και ως προσόν του βιογραφικού σημειώματος για την ανέλιξη σε υπουργικούς θώκους, δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτό αποτελεί ύβρι και κάθε ύβρις λαμβάνει κάθαρση και “ένδικον μισθαποδοσίαν” γιατί αυτό επιτάσει ο παγκόσμιος πνευματικός Νόμος; Ηδη την έλαβαν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Θέση στην άποψη του Μητροπολίτη Σεραφείμ θέλησε να πάρει η Δέσποινα Βανδή. Κάνοντας ένα σχετικό story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχολίασε: «Θλιβερό ένας άνθρωπος που θα έπρεπε να πρεσβεύει την αγάπη, να τοποθετείται με τόσο μίσος».

Δες το story της Δέσποινας Βανδή:

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY