Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι «φέτες», 8 μήνες μετά τον τοκετό και αυτές είναι οι νέες φωτογραφίες

Η 26χρονη ηθοποιός μοιράστηκε ολόσωμες φωτογραφίες της και όλοι σχολίασαν τη flat κοιλιά της, μόλις οκτώ μήνες μετά τη γέννηση του γιου της.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι «φέτες», 8 μήνες μετά τον τοκετό και αυτές είναι οι νέες φωτογραφίες

Στις 16 Σεπτεμβρίου 2022 η Χρύσα Μιχαλοπούλου έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Το ερωτευμένο ζευγάρι κρατάει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς δε θέλει να απασχολεί με την προσωπική του ζωή.

Δεν μας κάνει εντύπωση λοιπόν το γεγονός ότι η ηθοποιός δεν έχει μοιραστεί μέχρι στιγμής κανένα στιγμιότυπο με τον 8 μηνών γιο της. Όπως θα δεις κι εσύ παρακάτω, η νεαρή ηθοποιός δείχνει στα καλύτερά της μετά τον ερχομό του μωρού που απέκτησε με τον σύντροφό της και έχει επανέλθει στις καλλίγραμμες αναλογίες που είχε πριν τον τοκετό.

Οι νέες φωτογραφίες της Χρύσας Μιχαλοπούλου

Πριν από λίγα 24ωρα η νεαρή ηθοποιός δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, ποζάροντας με casual look.

H 26χρονη έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και δείχνει πιο fit από ποτέ, με τις αναρτήσεις της να είναι η μία ωραιότερη από την άλλη. Η καλλιτέχνης έχει μια ιδιαίτερη αισθητική και μια ματιά στο Instagram feed της αρκεί για να το διαπιστώσεις.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY