Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

«Χρόνια μας πολλά κυρίες μου»: Το μήνυμα της Μαλέσκου στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης

Η παρουσιάστρια συνόδευσε το κείμενό της με δύο φωτογραφίες, στις οποίες η φουσκωμένη κοιλίτσα της τραβάει τα βλέμματα όλων.

«Χρόνια μας πολλά κυρίες μου»: Το μήνυμα της Μαλέσκου στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης

Έγκυος στο πρώτο παιδί της είναι η Ιωάννα Μαλέσκου και αισίως διανύει το τελευταίο τρίμηνο της κύησης! Η γνωστή παρουσιάστρια και ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Δανιάς, θα γίνουν γονείς σε περίπου έναν μήνα και ανυπομονούν!

Όλο αυτό το διάστημα η Ιωάννα Μαλέσκου έχει αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει αφιερωθεί στην εγκυμοσύνη της, δίνοντας προτεραιότητα στην προσωπική ζωή της. Ακόμα και αυτή την περίοδο η παρουσιάστρια κάνει καθημερινά pilates με τη δασκάλα της, μιας και η γυμναστική αποτελούσε και αποτελεί αδυναμία της.




Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα σε όλες τις γυναίκες εκεί έξω, θυμίζοντάς τους τη μοναδικότητά τους. Η παρουσιάστρια συνόδευσε το κείμενό της με δύο φωτογραφίες, στις οποίες η φουσκωμένη κοιλίτσα της τραβάει τα βλέμματα όλων.

«Χρόνια μας πολλά κυρίες μου! Μια γλυκιά αφορμή, η σημερινή ημέρα, για να σας στείλω την αγάπη μου και ευχές να είστε πάντα υγιείς, δυνατές και ευτυχισμένες. Να μην τα παρατάτε, με το κεφάλι ψηλά να χαράζετε τη δική σας διαδρομή.

Να αγκαλιάζετε τις καταστάσεις που η ζωή φέρνει (ακόμη και τις πιο δύσκολες) και να πορεύεστε με καλοσύνη και ευγένεια προς το φως. Είστε μοναδικές, μην το ξεχνάτε», σημείωσε η Ιωάννα Μαλέσκου.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY