Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Χρήστος Δάντης: Η καυστική απάντηση στον Κώστα Αναγνωστόπουλο μετά το σχόλιο για τη σχέση του με την Ασημίνα

Ο Χρήστος Δάντης δεν άφησε να πέσει κάτω το σχόλιο του Κώστα Αναγνωστόπουλου για το Survivor.

Χρήστος Δάντης: Η καυστική απάντηση στον Κώστα Αναγνωστόπουλο μετά το σχόλιο για τη σχέση του με την Ασημίνα

Μία νέα «κόντρα» φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στην εγχώρια showbiz, με πρωταγωνιστές αυτής να είναι ο Χρήστος Δάντης και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ή αλλιώς Μισθοφόρος.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης έκανε ένα tweet και αναφέρθηκε στη σχέση της Ασημίνας Χατζηανδρέου με τον Χρήστο Δάντη αλλά και τη φιλία εκείνου με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

«Πάντως εγώ πιστεύω, ότι ο Λάμπρος δεν το είπε απόλυτα με καθαρή πρόθεση. Που τον συμπαθώ (αν και επιφυλάσσομαι γιατί είναι πολύ διαβασμένος). Για όσους δεν ξέρουν, είναι μάνατζερ του Δάντη, του οποίου κοπέλα είναι η Ασημίνα. Υ.Γ. Ο νοών νοείτω…», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Διαβάζοντας αυτό το σχόλιο, ο Χρήστος Δάντης ενοχλήθηκε ιδιαίτερα και απάντησε με καυστικό τρόπο μέσα από τα προφίλ του στα social media. Ο ίδιος σημείωσε:

«Αγαπητέ συνομοσιολόγε, έχω να δηλώσω επειδή ακούω πολλές ασυναρτησίες όσον αφορά τη σχέση μου με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο Λάμπρος ουδέποτε υπήρξε Manager μου, παρά μόνο του ανήκε κατά 1/3 η εταιρεία Spin RecordsDigital Ray της οποίας την πλατφόρμα χρησιμοποίησα για κάποιες κυκλοφορίες μου απ το 2016 έως το 2019.

Οποιοδήποτε σενάριο λοιπόν, ανήκει στη φαντασία σου. Καταλαβαίνω πως είναι λυπηρό να ζεις με το «φάντασμα» μιας παλιότερης συμμετοχής σου σε όποιο Survivor, αλλά λυπάμαι «φίλε» μου, δεν είμαι εγώ το πρόβλημα σου. Να προσέχεις λοιπόν για όποια διατύπωση σου αφορά στο πρόσωπο μου στο μέλλον.

Θέλεις να μιλήσουμε για τραγούδια; Για Gibson η Fender κιθάρες; Για το Jass Bass μου; Εδώ είμαι. Που είσαι και «νοών»!».

Δείτε την ανάρτηση:

Χρήστος Δάντης: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για την Ασημίνα Χατζηανδρέου του Survivor

Η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και η Άννα Ζηρδέλη συνάντησε τον Χρήστο Δάντη και τον ρώτησε για το Survivor.

«Είμαι φαν του Survivor. Είχα πρόταση να πάω πέρσι. Με τίποτα δεν θα το σκεφτόμουν. Έχω τον φίλο μου τον Λάμπρο Κωνσταντάρα στο Survivor. Δεν το ήξερα ότι θα πάει, δεν μου το είχε πει», είπε ο Χρήστος Δάντης.

Μάλιστα, όταν η δημοσιογράφος ανέφερε το όνομα Ασημίνα και ρώτησε αν θα δούμε κάποιο μήνυμά του στο ριάλιτι επιβίωσης, ο Χρήστος Δάντης είπε: «Συντροφικούς χαιρετισμούς παιδιά. Φιλιά πολλά».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY