Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Του «την έπεσαν» στην τελευταία του δημοσίευση στο Instagram

Δεκάδες σχόλια για τον «Maestro» στη νέα φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Του «την έπεσαν» στην τελευταία του δημοσίευση στο Instagram

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε ανέκαθεν το χάρισμα να γοητεύει το κοινό, με την ιδιοσυγκρασία, το ταπεραμέντο και φυσικά την ομορφιά του. Ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης εξακολουθεί να τα κάνει όλα αυτά ακόμη, αλλά έχει διευρύνει κατά πολύ το πεδίο άσκησης επιρροής του.

Αυτό οφείλεται και στην επιτυχία του Maestro, τη σειρά που σκηνοθετεί αλλά και πρωταγωνιστεί, η οποία εδώ και μερικούς μήνες είναι διαθέσιμη στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming του Netflix.




Έκτοτε λοιπόν οι θαυμαστές του προέρχονται από όλα τα μήκη και πλάτη της γης, μη γνωρίζοντας γεωγραφικούς περιορισμούς. Το κοινό αυτό, που τον θαύμασε για το υποκριτικό και σκηνοθετικό του ταλέντο, τον αναζήτησε φυσικά και στο Instagram. Ναι, το προφίλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έχει πια “διεθνοποιηθεί” με τον ίδιο να απευθύνεται σε Έλληνες και ξένους ακολούθους, προσαρμοζόμενος στα νέα δεδομένα.

Μια “βόλτα” στα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις του, αρκεί για να σε πείσουν για του λόγου το αληθές μιας και τα μισά είναι πλέον αγγλόφωνα ή ισπανόφωνα. Το ίδιο συμβαίνει και κάτω από το τελευταίο του post, στο οποίο τον βλέπουμε να απολαμβάνει ένα δροσερό αφέψημα και- κυριολεκτικά- απλά να κοιτάζει με μυστηριώδες βλέμμα τον φακό.

Το βλέμμα αυτό ήταν αρκετό για να καθηλώσει τους ακολούθους του και να τους κάνει να παραθέσουν το δικό τους σχόλιο.




Βέβαια, μεταξύ αυτών, δεν έλειπαν και τα ελληνικά σχόλια θαυμασμού αλλά και- ναι- προτάσεων γάμου. Δεδομένου ότι μερικές θαυμάστριές του θέλησαν να το πάνε λίγο παρακάτω με το χιούμορ τους, αναρωτήθηκαν πότε θα πραγματοποιηθεί ο γάμος τους με τον Maestro της σκηνοθεσίας.


Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY