Χριστίνα Μπόμπα: Την επισκέφτηκαν και οι γονείς της στον Άγιο Δομίνικο (pics)

Ο Σάκης Τανιμανίδης γιόρτασε με τον πιο ξεχωριστό τρόπο τα φετινά του γενέθλια.

Μπορεί να βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες των γυρισμάτων του Survivor αλλά δεν νιώθει μοναξιά αφού το μεγαλύτερο διάστημα είναι μαζί του η σύντροφός του και μέλλουσα σύζυγός του.

Η Χριστίνα Μπόμπα δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται δίπλα στον παρουσιαστή του reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Οι δυο τους απολαμβάνουν ξεχωριστές στιγμές στον όμορφο προορισμό ενώ τακτικά τους επισκέπτονται και φίλοι και συγγενείς.

Με αφορμή τα γενέθλιά του βρέθηκαν στον Άγιο Δομίνικο και οι γονείς της Χριστίνας. Τα πεθερικά του Σάκη πέρασαν μοναδικές στιγμές στο μέρος όπου γυρίζεται το Survivor μαζί με τον γαμπρό τους και τις κόρες τους. “Ευχαριστώ το Θεό γιατί εκτός από τις υπέροχες κόρες μου, μου χάρισε και έναν καταπληκτικό γιο που πάντα ονειρευόμουν..”, έγραψε η κυρία Γιώτα στο λογαριασμό της στο instagram ανεβάζοντας μία φωτογραφία με τον παρουσιαστή και τις δύο κόρες της. Με αυτό τον τρόπο του ευχήθηκε για τα γενέθλιά του τα οποία πέρασαν όλοι μαζί.


Οι γονείς της Χριστίνας χάρηκαν ιδιαίτερα την ευκαιρία που είχαν να βρεθούν στο σκηνικό του Survivor και μάλιστα φρόντισαν να βγάλουν και τις απαραίτητες αναμνξστικές φωτογραφίες.

Να κι ο δάσκαλος στο συμβούλιο του νησιού!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη giotapapoula (@giotapapoula) στις


Η μαμά της μοιράστηκε και μία πόζα της στην παραλία αποδεικνύ0ντας από ποιον έχει πάρει τα καλά γονίδια η σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη.

Last day in paradise! #beachlife #caribbeanvibes #feelingblessed

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη giotapapoula (@giotapapoula) στις

Στο γύρισμα του survivor!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη giotapapoula (@giotapapoula) στις


tlife.gr

Related posts