Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Έτσι σχολίασε την παρουσία του Γιώργου Μαυρίδη στη βάφτιση των διδύμων

Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης συναντήθηκαν μετά από καιρό, αγκαλιάστηκαν και οι διαφορές τους ανήκουν στο παρελθόν.

Χριστίνα Μπόμπα: Έτσι σχολίασε την παρουσία του Γιώργου Μαυρίδη στη βάφτιση των διδύμων

Ένα νέο κεφάλαιο στη σχέση τους φαίνεται πως έχουν ανοίξει ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, μετά από χρόνια που ο ένας δεν μιλούσε με τον άλλον και είχε υπάρξει μία ρήξη στη φιλία τους.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βάφτισαν τις δίδυμες κόρες τους στη Μύκονο και ανάμεσα στα πρόσωπα που τους τίμησαν ήταν και ο Γιώργος Μαυρίδης. Η παρουσία του παρουσιαστή και tatto artist εξέπληξε ευχάριστα τους πάντες, μιας και οι δυο τους είχαν χρόνια να εμφανιστούν μαζί δημόσια.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τη Χριστίνα Μπόμπα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και η δημοσιογράφος τη ρώτησε σχετικά με τη σχέση του Σάκη Τανιμανίδη και του Γιώργου Μαυρίδη, καθώς όλα δείχνουν πως έλυσαν τις διαφορές τους και είναι ξανά φίλοι.

Η Χριστίνα Μπόμπα δεν έκρυψε τη χαρά της, που ο tattoo artist βρέθηκε στη βάφτιση των παιδιών της, ωστόσο απέφυγε να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες για τη φιλία του συζύγου της με τον Γιώργο Μαυρίδη.

«Θα σας πουν οι δυο τους πώς αναθερμάνθηκε η σχέση τους. Εγώ ξέρω ότι ήμασταν πολύ χαρούμενοι, ο Σάκης ήταν πολύ χαρούμενος που ο Γιώργος ήταν στη βάφτιση. Πιστεύω πως κι ο Γιώργος το ίδιο, που ήρθε. Ήταν μια ωραία στιγμή και για τους δυο τους και για όλους μας», δήλωσε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.




Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY