Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Bruce Willis: «Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση της κόρης του -«Μου λείπει πολύ ο μπαμπάς μου»

Με μετωποκροταφική άνοια διαγνώστηκε πριν από κάποιους μήνες ο Bruce Willis -Η νέα ανάρτηση της κόρης του.

Bruce Willis: «Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση της κόρης του -«Μου λείπει πολύ ο μπαμπάς μου»

Με μετωποκροταφική άνοια διαγνώστηκε πριν από κάποιους μήνες ο Bruce Willis, γεγονός που γνωστοποίησε η οικογένειά του μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

«Η οικογένειά μας θέλησε να ξεκινήσει εκφράζοντας τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας για το απίστευτο κύμα αγάπης, υποστήριξης και υπέροχων ιστοριών που έχουμε λάβει από τότε που μοιραστήκαμε την αρχική διάγνωση του Bruce. Στο πνεύμα αυτό, θέλαμε να σας δώσουμε μια ενημέρωση σχετικά με τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα και φίλο, αφού πλέον έχουμε μια βαθύτερη κατανόηση του τι βιώνει.

Από τότε που ανακοινώσαμε τη διάγνωση της αφασίας του Bruce, την ;Aνοιξη του 2022, η κατάστασή του έχει προχωρήσει και έχουμε πλέον μια πιο συγκεκριμένη διάγνωση: μετωποκροταφική άνοια (γνωστή ως FTD). Δυστυχώς, οι προκλήσεις με την επικοινωνία είναι μόνο ένα σύμπτωμα της νόσου που αντιμετωπίζει ο Bruce. Παρόλο που αυτό είναι οδυνηρό, είναι ανακουφιστικό που επιτέλους μια σαφή διάγνωση», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η οικογένεια του Bruce Willis.

Αυτούς τους τελευταίου μήνες οι ώρες είναι πολύ δύσκολες για τον ηθοποιός και τους ανθρώπους που τον αγαπούν και στέκονται σαν βράχοι στο πλευρό του.

Η 35χρονη κόρη του Bruce Willis και της Demi Moore, Rumer Willis, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία απ’ όταν ήταν παιδάκι, στην οποία ο πατέρας της της κρατούσε στην αγκαλιά του.

«Πραγματικά μου λείπει ο μπαμπάς μου σήμερα», έγραψε στη λεζάντα της σχετικής δημοσίευσής της Rumer Willis.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY