Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Αθηνά Παντελίδου: Το περιεχόμενο του εξωδίκου που έστειλε στον Γιώργο Θεοφάνους

Η Αθηνά Παντελίδου απέστειλε εξώδικο στον Γιώργο Θεοφάνους με τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα να μιλά στην Espresso για όλα όσα έχουν συμβεί.

Αθηνά Παντελίδου: Το περιεχόμενο του εξωδίκου που έστειλε στον Γιώργο Θεοφάνους

Πόλεμος φαίνεται πως ξέσπασε ανάμεσα στη μητέρα του Παντελή Παντελίδη, Αθηνά και τον Γιώργο Θεοφάνους.

Συγκεκριμένα, η Αθηνά Παντελίδου είναι έτοιμη να μηνύσει τον μουσικοσυνθέτη, αν δεν ανακαλέσει τις πρόσφατες δηλώσεις του, στις οποίες ανέφερε πως την άκουσε πάνω από τον τάφο του γιου της, να καταριέται αυτόν και τα παιδιά του.

Μάλιστα η Αθηνά Παντελίδου απέστειλε εξώδικο στον Γιώργο Θεοφάνους με τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα να μιλά στην Espresso για όλα όσα έχουν συμβεί.

«Στο εξώδικο που στείλαμε ζητάμε από τον κύριο Θεοφάνους να ανακαλέσει όσα είπε, διότι διαφορετικά θα κινηθούμε εναντίον του νομικά. Όλα αυτά που ειπώθηκαν είναι ψέματα. Η Αθηνά Παντελίδου δεν έχει συναντηθεί ποτέ με τον Θεοφάνους και δεν τον ξέρει προσωπικά. Μάλιστα, δεν πήγε καν στην κηδεία του Παντελή Παντελίδη ο Γιώργος Θεοφάνους. Η πελάτισσά μου νιώθει προσβεβλημένη ως γυναίκα και μητέρα από τις δηλώσεις του και ζητάει να ανακαλέσει άμεσα» ανέφερε ο γνωστός δικηγόρος.

Θεοφάνους: Πέρασα δύσκολα τη νύχτα που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης

Ο Γιώργος Θεοφάνους μιλά για τον Παντελή Παντελίδη, τα κακόβουλα σχόλια που δέχτηκε στα social για τα παιδιά του μετά από δήλωσή του για ένα τραγούδι του αδικοχαμένου τραγουδιστή αλλά και για τα όσα έγιναν με τον Τάσο Ξιαρχό.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY