Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Απόστολος Ρουβάς: Με πόσα χρήματα αποχώρησε από το Survivor

Τα χρήματα που πήρε από το Survivor ο Απόστολος Ρουβάς

Απόστολος Ρουβάς: Με πόσα χρήματα αποχώρησε από το Survivor

Ο Απόστολος Ρουβάς είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor, στο οποίο ήταν από την πρώτη μέρα που αυτό ξεκίνησε.

Μετά από 4,5 περίπου μήνες παρουσίας στο ριάλιτι επιβίωσης, ο Απόστολος Ρουβάς αποχαιρέτησε οριστικά τον Άγιο Δομίνικο στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Τετάρτη (11/05), δηλώνοντας: «Είμαι πάρα πολύ καλά. Ανυπομονώ να δω ποια θα είναι η συνέχεια του παιχνιδιού. Μπορεί στη ζωή μου να μην έχω δει καθόλου Survivor, αλλά θα γίνω φανατικός».




Τα χρήματα που πήρε από το Survivor ο Απόστολος Ρουβάς

O Απόστολος Ρουβάς ήταν στον 5ο κύκλο του Survivor από το πρώτο του κιόλας επεισόδιο και συγκεκριμένα από τις 26 Δεκεμβρίου που έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ. Ο ίδιος έμεινε στο ριάλιτι επιβίωσης περίπου 20 εβδομάδες και όπως είχε γίνει γνωστό, αμειβόταν με 3.500 ευρώ ανά εβδομάδα. Άρα, ο Απόστολος Ρουβάς, επιστρέφει στην Ελλάδα, έχοντας συγκεντρώσει περίπου 70.000 ευρώ.

Survivor: Η πρώτη ανάρτηση του Σάκη Ρουβά για τον αδερφό του, Απόστολο!

O Απόστολος Ρουβάς αποχώρησε από το Survivor και ο αδελφός του, Σάκης Ρουβάς, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση για εκείνον στο Instagram.

Ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, τον Άρη Σοϊλέδη και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ωστόσο συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Έτσι, λίγο μετά την αποχώρησή του, ο Σάκης Ρουβάς θέλησε να κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον αδερφό του και έγραψε χαρακτηριστικά: «Περήφανος για σένα! Ανυπομονούμε όλοι να σε δούμε ξανά από κοντά».

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY