Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Αποκλειστικό: Το τρυφερό ενσταντανέ Τζαβέλλα-Κάβουρα μετά τη μεγάλη νίκη της Εθνικής

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του Alterinfo.

Αποκλειστικό: Το τρυφερό ενσταντανέ Τζαβέλλα-Κάβουρα μετά τη μεγάλη νίκη της Εθνικής

Μεγάλο βήμα για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έκανε η Εθνική Ελλάδας, η οποία επικράτησε με 5-0 του Καζακστάν στα ημιτελικά των playoffs του Euro 2024.

Η «γαλανόλευκη» κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, έχοντας δεκάδες χιλιάδες φιλάθλους στο πλευρό της, με μία από αυτές να είναι η Βίκυ Κάβουρα.

Η σύντροφος του Γιώργου Τζαβέλλα βρέθηκε στα επίσημα του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, στηρίζοντας την προσπάθεια της Εθνικής και για να είναι κοντά στο πλευρό του διεθνούς ποδοσφαιριστή.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Τζαβέλλας πέρασε στα επίσημα και το Alterinfo αποτύπωσε αυτή την τρυφερή στιγμή. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, το ζευγάρι συζητάει μεταξύ του και ο διεθνής αμυντικός, αφού χαϊδεύει με τρυφερό τρόπο στο κεφάλι το μοντέλο και ηθοποιό, μετά πιάνει την κοιλίτσα της, καθώς σε λίγο καιρό αναμένεται να έρθει στον κόσμο το παιδί τους.

Η Βίκυ Κάβουρα διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και πριν από λίγο καιρό ο Τζαβέλλας της αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε με την ομάδα του, τον Ατρόμητο, για τα playouts στο πρωτάθλημα.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του Alterinfo




Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY