Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

«Απαγορεύονται τα σκουπίδια»: Η πρώτη ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα μετά το ξέσπασμα της Λατινοπούλου

Το μήνυμα όλο νόημα...

«Απαγορεύονται τα σκουπίδια»: Η πρώτη ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα μετά το ξέσπασμα της Λατινοπούλου

Η Δάναη Μπάρκα έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων τις τελευταίες ώρες κι ο λόγος δεν είναι άλλος από τις δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου που αφορούσαν στο σώμα της.

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά», έγραψε η πολιτικός, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Το πρωί της Πέμπτης 16/6, η Δανάη Μπάρκα έδωσε τη δική της αποστομωτική απάντηση στην Αφροδίτη Λατινοπούλου μετά την προκλητική τοποθέτησή της. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια του Mega είπε:

«Δεν θα πιάσω το όνομά της στο στόμα μου, γιατί θεωρώ ότι αν πιάσω στο στόμα μου αυτό το όνομα θα ασχημύνω και επειδή εγώ στα μάτια μου με βλέπω πολύ όμορφη, δεν θέλω να ασχημύνω. Εγώ θέλω να πω πως με το συγκεκριμένο σώμα που εχθές κρίθηκε, εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, με έχουν ερωτευθεί, έχω ερωτευθεί, έχω γηροκομήσει τον παππού μου για τρεις μήνες, φροντίζοντάς τον. Με το ίδιο σώμα φρόντιζα τη γιαγιά μου, όταν χτύπησε και ήταν στο κρεβάτι για δέκα ημέρες, με το ίδιο σώμα δουλεύω όλη μέρα, βοηθάω πολλούς ανθρώπους δίπλα μου και με το ίδιο σώμα ονειρεύομαι μία μέρα να αποκτήσω ένα παιδί».




Λίγες ώρες αργότερα, η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια νέα φωτογραφία με μαγιό, κάνοντας ένα επικό σχόλιο και ευχαριστώντας δημόσια όσους τη στήριξαν.

«Όλα επιτρέπονται στην παραλία. Το μόνο που απαγορεύεται,είναι τα..σκουπίδια. Να χαμογελάτε κούκλοι μου. (Σας ευχαριστώ/ξέρετε εσείς)», έγραψε η Δανάη Μπάρκα.

Ελεονώρα για Λατινοπούλου: «Νομίζω πήγε να περάσει ένα μήνυμα, δυστυχώς με λάθος τρόπο» – ‘Εξαλλος ο Κώστας Τσουρός

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε πως για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας πρέπει να επιστρατευτεί η παιδεία της διατροφής.

«Το να δείχνουμε αποδοχή σε έναν άνθρωπο, αγκαλιάζοντάς τον και να επικροτούμε την απόφασή του να νιώθει όμορφα με τον εαυτό του δεν προωθούμε την παχυσαρκία, καταπολεμούμε τον ρατσισμό» συμπλήρωσε.

Επισήμανε πως η κουλτούρα του ρατσισμού απέναντι σε ανθρώπους που σύμφωνα με την κοινή γνώμη έχουν παραπανίσια κιλά ξεκινά από πολύ μικρή ηλικία.

«Θεωρώ πως με το να μάθουμε να αγαπάμε τον διπλανό μας και να τον αποδεχόμαστε έτσι όπως έχει αποφασίσει ή και όχι, να είναι, δεν προάγει την παχυσαρκία» τόνισε.




Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY