Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Αντρέας Γεωργίου: «Καίγεται η Ελλάδα και αυτός αναρωτιέται αν είμαι γκέι»

Το ξέσπασμα του Αντρέα Γεωργίου με εξώφυλλο εφημερίδας.

Αντρέας Γεωργίου: «Καίγεται η Ελλάδα και αυτός αναρωτιέται αν είμαι γκέι»

Ενοχλημένος είναι ο Αντρέας Γεωργίου με δημοσίευμα που αφορά του προσωπική του ζωή.

Ο ηθοποιός σχολίασε στo προφίλ του στο Instagram πως τη στιγμή που η χώρα μας αντιμετωπίζει τόσα πύρινα μέτωπα, ο ίδιος ταγκαρίστηκε σε μία ανάρτηση που αφορούσε το εν λόγω δημοσίευμα.

«Γιατί δεν βρίσκει γυναίκα ο Γεωργίου αναρωτιέται το δημοσίευμα. Μήπως επειδή είναι γκέι; Εσείς τι λέτε;» έγραφε η ανάρτηση.

Ο Αντρέας Γεωργίου αναδημοσίευσε στο δικό του λογαριασμό στο Instagram το εν λόγω story και έγραψε: «Και με κάνει και ταγκ… Δηλαδή σήμερα καίγεται η Ελλάδα και ο δημοσιογράφος αυτός αναρωτιέται αν είμαι γκέι».

Η απάντηση του Αντρέα Γεωργίου σε δημοσιογράφο για την προσωπική του ζωή

Μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram προσευχήθηκε για όλους εκείνους που βιώνουν τον πύρινο εφιάλτη με φωτογραφίες από την Παναγιά της Τήνου.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό ΟΚ! και τη δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα, ο Αντρέας Γεωργίου είχε προχωρήσει σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή.

Ένιωσες κάποια στιγμή ότι η προσωπική σου ζωή μπαίνει σε δεύτερη μοίρα λόγω της δουλειάς;

Ναι, το προσωπικό κομμάτι είναι κάτι που θυσιάστηκε λόγω της δουλειάς –πολύ συνειδητά– και δεν σου κρύβω πως όσο μεγαλώνω υπάρχουν στιγμές που αισθάνομαι πολύ μόνος μου. Και κάπου έχει αρχίσει να χτυπά το καμπανάκι «δώσε μεγαλύτερη έμφαση στα προσωπικά σου!». Βέβαια, αυτά δεν μπορείς να τα προγραμματίσεις. Συμβαίνουν! Οπότε, ναι, θα ήθελα να μου συμβεί ένας έρωτας και, επειδή είμαι και των άκρων, θα ήθελα να έχει πάθος. Να τα έχει όλα μέσα. Αλλά αυτό είναι θέμα timing και του πώς θα ταιριάξεις με έναν άνθρωπο.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY