Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Αντίνοος Αλμπάνης: Η απάντησή του στο σχόλιο της Λάσπα για τις drag queens

Ο Αντίνοος Αλμπάνης αναφέρθηκε στη δημοσίευση της Κατερίνας Λάσπα για την ανάγνωση παραμυθιών σε παιδιά από drag queens.

Αντίνοος Αλμπάνης: Η απάντησή του στο σχόλιο της Λάσπα για τις drag queens

Το Σάββατο (7/1) ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε – μέσω Skype – στην εκπομπή «Γεια σου» και τη Μαρία Μπακοδήμου για την παράσταση «Κάποιος να με προσέχει» που πρωταγωνιστεί φέτος το χειμώνα και προσεχώς θα ανεβεί σε αθηναϊκό θέατρο, για το αν έχει σχέση, για τα γυρίσματα του Maestro, ενώ σχολίασε και τη δημοσίευση της Κατερίνας Λάσπα για την ανάγνωση παραμυθιών σε παιδιά από drag queens. 

«Για την ώρα έχω το τετράποδο παιδί μου», απάντησε ο γνωστός ηθοποιός όταν ρωτήθηκε εάν έχει κάποιον να τον προσέχει, εξηγώντας ότι χώρισε πριν λίγο καιρό.

«Δεν είμαι και πολύ φρεσκοχωρισμένος, τους τελευταίους μήνες έγινε», είπε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του Maestro που είπε πως δεν γνωρίζει πότε ακριβώς θα ξεκινήσουν αν και σύμφωνα με παλαιότερη ενημέρωση από το Mega, αυτά θα ξεκινούσαν τον Φεβρουάριο.




Όταν τον ρώτησε η Μαρία Μπακοδήμου για τη δημοσίευση της Κατερίνας Λάσπα όσον αφορά την ανάγνωση παραμυθιών από drag queens, ο Αντίνοος Αλμπάνης ήταν ξεκάθαρος: «Δεν έχω να πω κάτι άλλο για την κ. Λάσπα, γιατί δεν ανήκω σ’ αυτήν την κοινότητα για να μπορώ να έχω άποψη. Ας μας πει ποιος επιτρέπεται να διαβάζει παραμύθια στα παιδιά. Το μόνο μετά βεβαιότητας που μπορώ να σας πω είναι ότι οι drag perfomers είναι καλλιτέχνες. Δεν έχουν να κάνουν με τους τρανσέξουαλ ούτε με τους διεμφυλικούς».

«Δεν θέλω να πέσετε από τα σύννεφα, αλλά υπάρχουν και straight άντρες, οι οποίοι κάνουν drag show. Είναι μια μορφή τέχνης. Οποιοσδήποτε πιστεύει ότι ένα παιδί στην ηλικία των 5 ή 6 χρονών μπορεί να επηρεαστεί στη σεξουαλικότητά του, εμένα με φέρνει σε πολύ άβολη θέση γιατί ποιος το πιστεύει ότι αυτό το παιδί έχει τόσο ενεργοποιημένες ορμόνες για να μπορεί να επηρεαστεί…




Εγώ θα πήγαινα το παιδί μου 100%. Το παιδί έχει άλλη αντίληψη, καταλαβαίνει ότι όλο αυτό είναι μια performance. Το δικό μας το μυαλό είναι πονηρό γιατί έχουμε συνδέσει μια drag με μια τρανσέξουαλ που πιθανότατα εκδίδεται. Πρέπει να τα διαχωρίσουμε. Αλλά ακόμη κι εάν ένας άντρας επιλέξει τη φυλομετάβαση, νομίζω ότι η κοινωνία έχει ωριμάσει για να μην τους καταδικάζουμε στην πορνεία», κατέληξε ο Αντίνοος Αλμπάνης. 

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY