Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Ανθή Σαλαγκούδη: Η πρώτη αντίδραση για τις φήμες σχέσης με τον Κοσμά Κουμιανό

Η κάμερα της εκπομπής “Breakfast at Star” και η Μυρσίνη Κοντού συνάντησαν την Ανθή Σαλαγκούδη και την ρώτησαν για τις φήμες που την θέλουν ερωτευμένη.

Ανθή Σαλαγκούδη: Η πρώτη αντίδραση για τις φήμες σχέσης με τον Κοσμά Κουμιανό

Ένας νέος έρωτας φαίνεται πως έχει αναπτυχθεί στην πρωτεύουσα, καθώς δημοσιεύματα θέλουν την Ανθή Σαλαγκούδη και τον Κοσμά Κουμιανό να είναι ζευγάρι!

Η δημοσιογράφος και ο φωτογράφος φημολογείται ότι είναι μαζί τους τελευταίους δύο μήνες, ωστόσο είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, μιας και στόχος τους είναι να κρατηθεί σε αυτή τη σχέση όσο το δυνατόν πιο χαμηλό προφίλ.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Κοσμάς Κουμιανός φωτογράφισε την Ανθή Σαλαγκούδη σε μια δουλειά τον περασμένο Οκτώβριο. Η γνωριμία δεν άργησε να εξελιχθεί σε έρωτα και εκ τότε οι δυο τους είναι μαζί και ευτυχισμένοι.

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» συνάντησε την Ανθή Σαλαγκούδη έξω από το κανάλι όπου εργάζεται, ωστόσο η παρουσιάστρια δεν θέλησε να κάνει κάποια σχετική δήλωση.

Η Ανθή Σαλαγκούδη ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε τις φήμες περί σχέσης με τον Κοσμά Κουμιανό, θέλοντας έτσι να την προστατέψει.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY