Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Άννα Μαρία Βέλλη: Η φωτογραφία με κοιλιά… εγκυμοσύνης στο Instagram!

Η εικόνα της Άννας Μαρίας Βέλλη προκαλεί ερωτηματικά σε εκείνους που την ακολουθούν στο Instagram!

Άννα Μαρία Βέλλη: Η φωτογραφία με κοιλιά… εγκυμοσύνης στο Instagram!

Οι περισσότεροι παίκτες στο Survivor στο διάστημα που συμμετέχουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ χάνουν αρκετά κιλά, λόγω του επισιτισμού και σε αυτή την κατηγορία άνηκε και η Άννα Μαρία Βέλλη.

Ωστόσο, η γνωστή YouTuber με την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο και την εμφάνισή της στο «Love It» με την Ιωάννα Μαλέσκου δεν θύμιζε σε τίποτα την κοπέλα που παρακολουθούσαμε στην άλλη άκρη της Γης!

Η ίδια αποκάλυψε πως είχε χάσει αρκετά κιλά, όμως με την επιστροφή της στην Ελλάδα και με απανωτά γεύματα κατάφερε να πάρει και με το παραπάνω εκείνα που είχε χάσει στο διάστημα της παρουσίας της στο Survivor.

«Μπήκα 55 κιλά. Πρέπει να έφτασα 47. Τώρα είμαι 60. Σε περίπτωση που σκέφτεστε να μπείτε στο survivor για να αδυνατίσετε σας το λέω», είχε αναφέρει πρόσφατα σε ένα στόρι στο Instagram.

Η Άννα Μαρία Βέλλη, όμως, έκανε μία ανάρτηση που δείχνει την ίδια να φοράει ένα από τα αγαπημένα της τζιν, πριν και μετά τη συμμετοχή της στο απόλυτο ριάλιτι επιβίωσης.

Το «μετά», ωστόσο, φανερώνει πως έχει πλέον μία κοιλίτσα που μοιάζει αρκετά με εκείνη μίας εγκυμοσύνης, κάτι που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως κάτω από το ποστάρισμά της.

Δείτε την ανάρτηση της Άννας Μαρίας Βέλλη στο Instagram

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY