Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Ανδρέας Γεωργίου: Η φωτογραφία με το τρυφερό μήνυμα στο Instagram

«Άσε το τιμόνι σε εμένα, εμπιστεύσου με, εγώ θα σε προστατεύω... Το μόνο που θέλω απο εσένα είναι να με αγαπάς και να μου το δείχνεις...», είναι η λεζάντα που έγραψε ο Ανδρέας Γεωργίου στο Instagram και το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης… έλιωσε!

Ανδρέας Γεωργίου: Η φωτογραφία με το τρυφερό μήνυμα στο Instagram

«Άσε το τιμόνι σε εμένα, εμπιστεύσου με, εγώ θα σε προστατεύω… Το μόνο που θέλω απο εσένα είναι να με αγαπάς και να μου το δείχνεις…», είναι η λεζάντα που έγραψε ο Ανδρέας Γεωργίου στο Instagram και το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης… έλιωσε! \r\n\r\nΟ αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης του Μπρούσκο ανέβασε μία φωτογραφία που δείχνει μία κοπέλα να κρατάει τρυφερά το χέρι του συντρόφου της, την ώρα που εκείνος οδηγεί και το μήνυμα από ό,τι φαίνεται άρεσε στους θαυμαστές του και εκείνοι σχολίαζαν συνεχώς.\r\n\r\nΔείτε την ανάρτηση του Ανδρέα\r\n

\r\n

\r\n\r\n ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ\r\n\r\nΜπρούσκο: Επεισόδιο 423 (trailer)\r\n\r\nΟι επιδόσεις του Μπρούσκο φέτος και πέρσι με αριθμούς!\r\n\r\n«Μην τολμήσεις», κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Θεοχάρη Ιωαννίδη\r\n\r\nΜπρούσκο: Η «Μελίνα» μίλησε για τις ερωτικές σκηνές με τον «Αχιλλέα»\r\n\r\nΜπρούσκο: Επεισόδιο 422 (trailer)\r\n\r\nΗ αγάπη διάσημου ηθοποιού στον παππού του (pic)\r\n\r\nLike, share & win! Κερδίστε το βιβλίο «Δίδυμα Φεγγάρια»!\r\n\r\nΤο «Ρουά Ματ» συναντά το… «Μπρούσκο»! (pic)\r\n\r\nΜπρούσκο: Ο Αχιλλέας εγκαταλείπει τη Μελίνα!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY