Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Αναστασία: Απαντά πρώτη φορά για τις φήμες που τη θέλουν σε «κόντρα» με την Josephine

Η Αναστασία "έσπασε" τη σιωπή της για τις φήμες που την θέλουν τσακωμένη με την Josephine.

Αναστασία: Απαντά πρώτη φορά για τις φήμες που τη θέλουν σε «κόντρα» με την Josephine

Οι φήμες θέλουν την Αναστασία και την Josephine να έχουν έρθει σε ρήξη με αφορμή το ντουέτο που ερμήνευσαν μαζί στα τελευταία MAD VMA.

Η Αναστασία βρέθηκε χθες στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου γνωστού εμπορικού καταστήματος όπου και τραγούδησε τις μεγάλες επιτυχίες της. Η νεαρή τραγουδίστρια έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και απάντησε πρώτη φορά στις φήμες που τη θέλουν σε ρήξη με την Josephine για το τραγούδι «Είσαι μια θεά».




«Η σχέση μας δεν είναι σε ρήξη. Είμαστε μια χαρά! Εννοείται μιλάμε. Δεν θα μπαίναμε σε διαδικασία να τσακωθούμε για ένα τραγούδι και πόσω μάλλον για μια διασκευή. Αυτή τη διασκευή την ξεκινήσαμε με πάρα πολλή αγάπη και έτσι θα μείνει. Να μας έχει καλά ο Θεός και εμένα και τη Josephine για να κάνουμε δικές μας επιτυχίες και δικά μας τραγούδια. Η διασκευή ήρθε και έκανε τη δουλειά της στα Mad VMA», δήλωσε η Αναστασία.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day




Αναστασία | Εντυπωσίασε στην πρεμιέρα της στο Έναστρον

Η 20χρονη τραγουδίστρια μάγεψε το κοινό στην πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου Έναστρον.

Οι ΜΕΛΙSSES, το no1 συγκρότημα της χώρας, υποδέχτηκαν τον κορυφαίο Έλληνα star Σάκη Ρουβά στο ανανεωμένο και κατάμεστο Έναστρον την Παρασκευή 17/11, παρουσιάζοντας το εντυπωσιακό πρόγραμμα “Electric Nights” έχοντας στο πλευρό τους την Αναστασία, το viral φαινόμενο της ελληνικής δισκογραφίας.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια που τα τελευταία δύο χρόνια σημειώνει back-to-back επιτυχίες και Νο1 hits, εντυπωσίασε επί σκηνής φορώντας δημιουργίες του διεθνούς φήμης Έλληνα σχεδιαστή Vrettos Vrettakos.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY